Ale wykrzykniki to ty szanuj.
I w sumie to całkiem zaskakujące, patrząc na własne sąsiedztwo
Jak jeszcze Mazda była w rodzinie, to 3 razy mi lusterko urywali, raz lewe i 2 razy prawe. W sumie to bez prawego jeździłem dłuższą chwilę, bo okazało się, że przepisy ruchu drogowego w tej kwestii nie zmieniły się od lat 70. i wciąż prawe lusterko boczne nie jest obowiązkowe w samochodach
Poza tym to wprowadziła się taka rodzinka, co to mówią na nich, że niby Rumuni są. Ja tam nie wiem, ale gdzieś ta ich młoda (12-13 lat) popala fajki, jakiś gościu parę lat starszy ode mnie ją obraca, mówiąc językiem potocznym, a ona sama zalecała się do 15-letniego syna babki z II piętra
Jego matka gadała, że takie SMS-y mu wysyłała, że to były sprośności na miarę sekstelefonu, ale groźba złożenia zawiadomienia na policji o popełnieniu przestępstwa polegającego na molestowaniu nieletnich załatwiła sprawę
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!