- Za ten post Grzechu300 otrzymał następujące punkty reputacji:
- GhostRider44, Czipi.
KOSHI napisał(a):Obok Pikniku to nawet jego "dzieła" nie stały.
Grzechu300 napisał(a):Żeby nie było strasznego offtopu - podskoczę dziś po Sztywnego do księgarni. Zobaczymy, jak Meszowi wyszło bandycenie. Jestem pełen nadzieji, liczę, że podtrzyma styl niezłej Drogi Donikąd z dodatkiem prymitywnego humoru.
Iwaszka napisał(a):(...) ja po tym jak widziałem jak Meesh zachowywał się no pyrkonie spodziewał bym się czego innego, widać, że chłopa jara taki styl xD
Czipi napisał(a):Osobiście do Prawilności byłem nastawiony dość sceptycznie, ale po 3 dniach na Pyrkonie ciężko było mi wrócić do normy, bo w trakcie imprezy po prostu nie mogłem już funkcjonować inaczej niż typowy gopnik. Prawdę mówiąc, wystarczy jedno popołudnie, żeby wdepnąć w ten klimat po same uszy. Zwłaszcza, gdy w przerwie w lekturze przechadzasz się po osiedlowym blokowisku.
Ważne, żeby nie nastawiać się na typowych bandytów ze stalkera, bo od razu widać, że nie taki był zamiar - w książce poznajemy osiedlowych "cwaniaczków".
slawek73 napisał(a):K..wa, to forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości