Regulamin forum
Dział "Modyfikacje w produkcji" służy do dyskutowania o modyfikacjach, które są w trakcie procesu tworzenia. Nie piszemy, ani nie zadajemy tutaj żadnych pytań odnośnie modyfikacji ukończonych (gotowych)! Przy tworzeniu tematu nowego, jego nazwa powinna wyglądać tak: [Nazwa moda] krótki opis/tekst, np. [Cebul mod] by Stalker.pl
Ad vocem: OK, z jednej strony wszyscy wiemy, że to klasyczny fail przeginać z zawartością moda i w końcu go nie wypuścić. Ale z drugiej strony powiedzcie - jaki jest sens teraz robić inne mody niż naprawdę pierdziuchne modziwa, rozpychające przerabianego X-Raya łokciami do granic wytrzymałości? (Albo ewentualnie jakieś mini-mody smaczki dla koneserów.) Lepiej, że koleś jedzie na maksa i może dzięki temu kiedyś będzie naprawdę smacznie, niż że zrobi dwie, trzy pukawki, a potem każda następna kompilacja będzie świeciła niespójnością jak do tej pory.
Merkantylizm, srerkantylizm.
Za ten post Plaargath otrzymał następujące punkty reputacji:
Po dłuższej przerwie ze strony STRIFER-a kolejna broń - tym razem RPG-7V
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
Za ten post Imienny otrzymał następujące punkty reputacji: