Jako że nie znalazłem takiego samego ani podobnego tematu postanowiłem trochę zbliżyć nas towarzyszy stalkerów dzieląc się miejscami dla nas szczególnymi i według nas klimatycznymi.
Zasady:
-temat dotyczy Czystego Nieba
-w poście powinny się znajdować minimalnie 3 a maksymalnie 5 zdjęć przedstawiające naszą "klimatyczną miejscówkę"
-co więcej jako że każdy towarzysz stalker posiada PDA proszę również oddzielnie wklejać zdjęcie miejsca z PDA (przykładowo w moim poście)
-zakaz bezsensownego spamu!! Ten temat ma na celu przybliżenie nam ZONY oraz odkrycie jej ciekawych miejsc. Nie jest to miejsce na pytania i odpowiedzi. Masz pytanie pytaj przez PW osobę o którą chcesz coś zapytać.
-temat musi wyglądać schludnie. Proszę o zamieszczanie nagłówka (czyli nazwy miejscówki) wklejenie zdjęć jako miniaturek przedstawiających miejsce, wklejenie zdjęcia z PDA, oraz krótkiego opisu (opis nie musi być zgodny z grą możecie wypuścić na świat trochę fantazji ze swojej głowy lub obsadzić siebie w opowiadaniu jako że się kiedyś było w tym miejscu. Tylko nie przesadzać z fantazją).
Mała instrukcja dla niekumatych jak wklejać zdjęcia w formie miniaturki:
1.Wchodzimy na stronę
http://imageshack.us/2.Wciskamy przycisk "przeglądaj" wybieramy zdjęcie i wciskamy przycisk w pomarańczowej ramce z napisem "host it!"
3.Po krótkim czasie pokazuje nam się wybór linków w którym znajduje się zdjęcie. Nam potrzebna jest z miniaturką wiec wybieramy link oznaczony jako "Thumbnail for forums (1)" (kopiujemy).
Życzę udanej zabawy!
Do administracji: Jeśli temat nie podpasuje proszę o usunięcie ew. zamknięcie jako przestroga że taki pomysł już był i się nie przyjął. Proszę również o nie stawianie bezpodstawnego ostrzeżenia. Jest to dobra chęć by świat ZONY został dokładniej poznany.
Przykład jak i rozpoczęcie:
Stary kościółLokalizacja w PDA:
Stary kościół... przez wielu stalkerów ceniony jako że potrafi schronić przed ulewą w środku nocy bądź by się zatrzymać na chwilę żeby pohandlować i porozmawiać o różnych nowinkach które panoszą się po bagnie. Niektórych towarzyszy przeraża owa budowla swoim wiekiem i rozkładem. Kiedyś jeden ze stalkerów siedząc przy ognisku obok mnie odparł grupie rozstrzęsionym głosem: "spójrzcie na tę ruderę niedługo się zawali a z tych co tam zostaną nie będzie co zbierać". Nie wiem co wtedy myślałem kiedy wypowiedział te słowa ale teraz kiedy się wdrapałem na poddasze kościoła i podziwiam z niego widoki pięknego i tajemniczego bagna myślę sobie: "jak Bóg mógł zapomnieć o tak cudownym i malowniczym miejscu? Jednak z drugiej strony myślę że opaczność nadal czuwa nad tym kościołem a dowodem jest to że ciągle stoi..."
Temat zostaje, ale jak zacznie tu zalatywać spamem od razu zamykam. I jeszcze jedno kolory są dla moderatorów i adminów! -S3
JESTEM DEBILEM, PRZEPRASZAM.