deskath napisał(a):rufin napisał(a):e3, eee watpie, chyba ze...moze przywala z grubej rury ale ten screen moze uspokaja co do dx.9 ale nic poza tym, nawet nie warty umieszczenia na pulpicie :?
Mimo wszystko - wyladowal u mnie na tapecie.
LPKorn3324 napisał(a): Powiedzcie mi gdzie wy widzieliscie kolosalnie lepsza grafike jezeli piszecie, ze to jest wszystko na low na dx 8 i wogóle blee?
LPKorn3324 napisał(a): Bo ja gram we wszystko co nowe i jakos ostatnio ani w Oblivionie ani w GRAW ani w innej grze nie widzialem textur duuzo lepszych od tych jakie sa na kalendarzu.
LPKorn3324 napisał(a): Czy wy wogóle widzieliscie na oczy parallax mapping??? Jezeli by tak bylo to od razu byscie zauwazyli podobienstwa.Oczywiscie opisywany efekt jest u fana na obrazku jako 1.
LPKorn3324 napisał(a): naprawde jezeli widzicie to przez pryzmat slabej grafiki to niestety czeka was ogromny zawód jak pojawi sie finalna wersja.
Touchdown napisał(a):A propos textur | Bylo juz mówione, ze jesli beda kalendarze dx9 to tylko na low.
A propos ss | Jedna rura rzuca kilka cieni; krawedzie nie sa ostre; cienie sa rozmyte.
A propos pm | Ja bym sie klócil, czy to NIE jest pm, ale expertem nie jestem.
A propos swiatla | Nie ma co sie trudzic i szukac zródel, bo nie wiadomo i gdzie i ile ich jest.
A propos malej ilosci polygonów rury dostrzeganych przez Fana | Naprawde nie wiem gdzie.
Touchdown napisał(a):(...) Ja bym sie klócil, czy to NIE jest pm, ale expertem nie jestem. (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości