"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
nie wiem czy ktoś to oglądał http://www.youtube.com/watch?v=YZIP67ylfhk ale mnie gra coraz bardziej kojarzy się z cryostasis ( byle tylko nie miała takiej optymalizacji )
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Wywiad z Huw Beynonem (global brand manager) i Deanem Sharpe (executive producer) dla GameSpot.
Włoskie preview. Jest tu kilka scenek, których wcześniej nie widziałem:
Te wideo już widzieliśmy... prezentacja silnika graficznego:
Dość szerokie ujęcie gameplaya:
Zajawka z 2006 roku. Jak zwykle, nieco inny obraz...
...wciąż szukam video, które widziałem kilka miesięcy temu i nie mogę ponownie go odnaleźć... tamte video mówiło nieco więcej o samym gameplayu i zawierało elementy, których obecne gameplaye nie zawierają.