Skreedi napisał(a):Omg, jak widzę Games for Windows Live to mi nie dobrze... ;d
xKoweKx napisał(a):yarpen napisał(a):Generalnie gra ok, ale nasze wydanie poniżej oczekiwań.. że o ledwo zauważalnym lektorze, który był w poprzednich częściach potęgował klimat nie będę pisał. Nie popisała się Cenege, oj nie..
Co ma Cenega do ledwo zauważalnego lektora? Zostały przetłumaczone wszystkie kwestie mówione, a to, że jest ich mało to już wina GSC, a nie Cenegi.
yarpen napisał(a):To, że jest wiele tekstu, gdzie w starych stalkerach Utta czytał dialogi., a teraz masz jedynie ciszę i stronę do samodzielnego czytania.
yarpen napisał(a):Ok, niech będzie że nie było technicznej możliwości i GSC to skopało.
yarpen napisał(a):To i tak wydanie cenegi jest biedniutkie. Chcesz, zrobię Ci zdjęcia swoich stalkerów. Zew odstaje od reszty. Skoro to jest kontynuacja, mogli utrzymać formę wydania. Paru fanów może mieć poprzednie...
yarpen napisał(a):właśnie tego nie jestem pewien, czy lektor czytał wcześniej cały tekst czy tez jedynie to co było w audio oryginalnie.
yarpen napisał(a):Nie grałem w wersje w innym języku nie mam porównania
yarpen napisał(a):jednak w brak możliwości dogrania lektora tam gdzie jest tekst trudno mi uwierzyć.
yarpen napisał(a):Skoro masz wcześniejsze wydania i nie uwazasz że Zew wygląda biedniej...cóż, trudno tu dyskutować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości