Witam Halo Dzień dobry.
Jako że wyszło sobie 1.4007 DC to stwierdziłem że zagram w LA raz jeszcze. Póki co zero wylotów do pulpitu z czego się bardzo ciesze, ale napotkałem inny problem.
Chodzi o wątek z szukaniem dokumentów dla Petrenki, konkretnie jednego kawałka papieru z "Old Entrance" znajdującego się w Dolinie Mroku. Zabrałem kurtkę z ciała bandyty i zszedłem po drabince do tego ciasnego tunelu gdzie leżał poszukiwany przeze mnie dokument. Podniosłem go, PDA mówi że mam wracać z nim do Petrenki, myśle okej, zrobię to od razu.
Petrenko nie akceptuje tych papierów mimo że PDA twierdzi że to te właściwe. No ale okej, nowa wersja moda, może coś się zmieniło czy coś. Poszedłem do właściwego X18 i zebrałem wszystkie dokumenty, oczywiście oddałem je bez problemu. No i tu znowu pewien klops. Po oddaniu tych papierów była jeszcze jakaś opcja dialogowa o znalezieniu pozostałych dokumentów dotyczących X18. Zabrało mi to właśnie papier znaleziony w Dolinie Mroku, tam gdzie zdobywało się kurtkę bandytów ze zwłok, i to kończyło wątek szukania papierów z X18. No ale ten poprzedni wpis w PDA wciąż widnieje w aktualnych zadaniach a Petrenko wciąż ma opcje dialogową o dokumentach z Old Entrance. Nie ma tam nic więcej, a zadanie każe mi wracać do delikwenta i oddać mu papier którego jak się okazuje nigdy nie znalazłem.
W 1.4005 DC nie miałem tego problemu. Coś się zmieniło czy po prostu napotkałem na wrednego buga przez którego ten wpis w PDA będzie mnie triggerować do końca gry?