Na poczatek witam wszystkich bo to mój pierwszy post !
a teraz do sedna bo wale już z irytacji dyńka jak dzik w sosne.
Nie moge znaleźć artefaktów ( brzmi smiesznie , ale problem nie jest prozaiczny bowiem serie stalker znam dobrze - ponad 20 przejsc razem wszystkich czesci ) .
Udało sie tylko znaleźć : Rock (lezał na ziemi w agropromie) , Jewel( u stierloka w pokoju ) i jellyfish ( tunel w cordonie przy anomali )
Pierw myślałem , że moze ja nieuwazny i nie potrafie zanlezc nic . Doszedłem do x18 i tutaj zdziwienie , nie ma pewnych dokumentów które powinny byc - pusty stolik . Mysle sobie ze cos jest nie tak . Przeszukałem internety i okazalo sie ze i w agropromie i w samym x18 powinienem przynajmniej kilka znalezc i to nie z takim trudem .
Dokładnie sprawdzałem wszystkie lokacje z wiki gdzie powinny sie znajdowac artefakty i nic !
Na yt widze ze inni gracze tak je znajduja własnie i coraz bardziej irytacja bierze .
Pierw grałem na samym LA z jakiejs strony nie pamietam juz jakiej i doszełem własnie do x18 potem w LA z linków z tego forum (
http://stalker.pl/2017/12/25/aktualizac ... ost-alpha/ ) zainstalowałem tez dodatkowe dlc tym razem i historia ta sama .
Dodam ze jak wyrzuce te skromne 3 artefakty na ziemie detektor nie daje znaku zycia i przy pierwotnym szukaniu tak samo ( wszystko na oko ) . Korzystam cały czas z pierwszego detektora .
Może ktos ma pomysł ? Gra w tą grę bez artefaktów jakoś stała sie o wiele gorsza , moze przez sam fakt irytujacy iz inni znajduja a ja znajduje echo
Serdecznie pozdrawiam