Palmy ? Łot de fak?
Niby fajna interakcja z otoczeniem, ale jak już tak bardzo idą do przodu, to niech jeszcze dodadzą stalkerów - murarzy, budowniczych, bla bla bla, bo jak wszystko się rozpierdzieli to będzie zonk.
I tak chętnie bym pograł, niby fajnie było by troche porozwalać, czy oberwać kulkę przez ścianę, ale to jednak lekkie przegięcie jest, mi na grafie nie zależy, zresztą z moim ,,Jestem hardkorem, karte graficzną zastąpiłem kalkulatorem" daleko w kierunku grafy nie pojadę, a oni tam HD robią.
Zobacze to o ile wyjdzie.
Nie rozumiem tylko sensu tego co robią, full interakcja, no gitara, ale pancerz pewnie tylko będzie się psuł, dając gorszą ochrone, a powinno być tak, że jest full obiektem fizycznym, który jest nakładany na postać, i np, jeśli strzeli się w jakiś punkt raz, to ten punkt jest odsłonięty, jeżeli kula trafi tam jeszcze raz, to trafia w nas.
Pewnie nie będzie czegoś tak zaawansowanego.
Wogóle, jak patrze na ręce actora, to jak jakiś iluzjonista, nie widać kiedy co robi, broń się bierze nie wiadomo skąd.
Ale te palmy ...

brak słów.
Po mojemu w zonie nie powinno być żywych roślin, szczególnie po 2 wybuchach, w tym jeden wybuch całkiem nie dawno temu (wg. fabuły 2008, czy któryś tam).