Moderator: Realkriss
Wikipedia tutaj napisał(a):A Finnish language tabletop roleplaying game called Stalker was published in 2008 by Burger Games with the permission of Boris Strugatsky. The game was written by Ville Vuorela.
Wikipedia tutaj napisał(a):Powieść ['Piknik na skraju drogi' - przyp. moje] była też inspiracją dla powstania gier: w Polsce w latach 90. miała pojawić się gra fabularna, będąca systemem autorskim pod nazwą Stalker, choć z uwagi na problemy wydawnictwa tytuł się nie ukazał mimo publikacji reklam i zapowiedzi w prasie; [...]
Sakwan napisał(a):@Canthir, mój system ma bardzo zbliżoną nazwę do Twojego i mam w związku z tym pytanie: Będziesz miał coś przeciwko, aby mój system nazywał się "Zona: Czarnobyl 2012"? Głównie chodzi mi o tą "Zonę".
Dziki napisał(a):Swoją drogą poszukuję w takim razie 3 ochotników do takiej próbnej sesji interaktywnego opowiadania w stalkerowskich klimatach czyli krótko mówiąc sesji typu RPG , jak na razie jedno miejsce jest już zajęte.
Powróć do Teksty zamknięte długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości