Eff3ctiv3 napisał(a):Xenquischisz napisał(a):Pobrałem wersję 3.8 i jest błąd przy wypakowywaniu, wy też tak macie?
Jeśli masz błąd przy wypakowywaniu , tzn. że najprawdopodobniej masz za starą wersje 7zipa.

burn_immunity = 0.05 <-5% otrzymanych obrażeń od ognia jest odejmowane od punktów kondcyji pancerza
strike_immunity = 0.0 <-0% od uderzenia
shock_immunity = 0.0 <-0% od porażenia prądem
wound_immunity = 0.05 <-5% od zadrapania
radiation_immunity = 0.0 <-0% od promieniowania
telepatic_immunity = 0.0 <-0% od ataków psionicznych
chemical_burn_immunity = 0.05 <-5% od poparzenia chemicznego
explosion_immunity = 0.05 <-5% od eksplozji
fire_wound_immunity = 0.02 <-2% od oberwania kuląburn_immunity = 0.01
strike_immunity = 0.01
shock_immunity = 0.01
wound_immunity = 0.01
radiation_immunity = 0.0
telepatic_immunity = 0.0
chemical_burn_immunity = 0.01
explosion_immunity = 0.01
fire_wound_immunity = 0.01

burn_immunity = 0.015
strike_immunity = 0.015
shock_immunity = 0.015
wound_immunity = 0.015
radiation_immunity = 0.005
telepatic_immunity = 0.005
chemical_burn_immunity = 0.015
explosion_immunity = 0.015
fire_wound_immunity = 0.015smoq2 napisał(a):Brakuje FN 2000
Nie brakuje, bo w TFW go nigdy nie było.
smoq2 napisał(a):No nie wiem, czy nie zamienić L85 z AK74 miejscami, albo zmniejszyć poziom modyfikacji AK do 1, bo to żadne cudo nie jest w porównaniu do L85 a ma ten sam poziom co Abakan.
Ok, może tak być.
smoq2 napisał(a):Po tych zmianach będzie realnie bo zostaną zmodyfikowane prawdziwe elementy odpowiadające za dane parametry.
Kiedy ja nie chce żeby było "realnie". Jak widziałeś, oryginalna koncepcja w ogóle wywalała realizm do śmietnika. System w tej chwili wygląda jak wygląda, dlatego że Wilk Fenris przekonał mnie, że trochę przegiąłem pałę. Dlatego postanowiłem to jakoś pogodzić. Poza tym, budowa broni jest cholernie skomplikowana, i nie chcę mi się dodawać sobie roboty poprzez odwzorowywanie całej koncepcji budowy automatycznej broni palnej.
smoq2 napisał(a):Nie lepiej zamiast "wylotu" dać mechanizm "powrotno-zwrotny" (urządzenie powrotne) odpowiadający głównie za szybkostrzelność a zmniejszający celność i wytrzymałość ?
Mogę dodać go jako kolejny slot, ale obawiam się, że idąc tym torem to zaraz każda broń będzie miała po 20 slotów i czas ładowania save'a wydłuży się do 15 min.
smoq2 napisał(a):-modyfikacja dodająca tłumik powinna zmniejszyć celność a nie obrażenia i być jako typ 5 pod lufą.
We większości gier zwiększa ona obrażenia, więc przy tym pozostaniemy. Nie będzie pod lufą, bo po to chcę mieć element "wylotu" jako osobny.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość