Pesym80 napisał(a):Krol1979 - musisz mieć przy sobie wszystko co jest w opisie zadania, już nie pamiętam czy po 5 czy 6 konserw, wódek i apteczek. Jak podleczyłeś kolesi z Czystego Nieba to nie zostało Ci za mało apteczek?

Krol1979 napisał(a):Pesym80 napisał(a):Krol1979 - musisz mieć przy sobie wszystko co jest w opisie zadania, już nie pamiętam czy po 5 czy 6 konserw, wódek i apteczek. Jak podleczyłeś kolesi z Czystego Nieba to nie zostało Ci za mało apteczek?
WŁAŚNIE ŻE NIE. MAM WSZYSTKIEGO PO 6 SZTUK,GDZIEŚ WCZEŚNIEJ PRZECZYTAŁEM ŻE MOŻE POTRZEBNE JEST JESZCZE 6 CHLEBÓW, ALBO ŻE NIE TRZEBA ZABIJAĆ TYCH ELEKT. CHIMER

najemnik32 napisał(a):Okey guys, next problem.
Mianowicie, właśnie mam zadanie na pójście do Prypeci. Jednak wychodzę z sarkofagu nie z tej strony, z której trzeba i do cholery nie umiem znaleźć przejścia na drugą stronę.
Do tego nie ma nigdzie Diaka. Przetrzepałem cały sarkofag. Włączałem PDA na kontaktach wiele razy i też się tam nie pojawiał. Pytam się więc:
-Jak dostać się do przejścia do Prypeci
-Czy Diak jest mi do tego potrzebny
Najemnik.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości