[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez Pesym80 w 02 Kwi 2011, 22:34

Krol1979 - musisz mieć przy sobie wszystko co jest w opisie zadania, już nie pamiętam czy po 5 czy 6 konserw, wódek i apteczek. Jak podleczyłeś kolesi z Czystego Nieba to nie zostało Ci za mało apteczek?
- jak pomogłem to kozaczka -

Za ten post Pesym80 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Krol1979.
Awatar użytkownika
Pesym80
Stalker

Dołączenie: 21 Mar 2011, 09:16
Ostatnio był: 17 Maj 2011, 09:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Reklamy Google

Postprzez Krol1979 w 03 Kwi 2011, 07:18

Pesym80 napisał(a):Krol1979 - musisz mieć przy sobie wszystko co jest w opisie zadania, już nie pamiętam czy po 5 czy 6 konserw, wódek i apteczek. Jak podleczyłeś kolesi z Czystego Nieba to nie zostało Ci za mało apteczek?

WŁAŚNIE ŻE NIE. MAM WSZYSTKIEGO PO 6 SZTUK,GDZIEŚ WCZEŚNIEJ PRZECZYTAŁEM ŻE MOŻE POTRZEBNE JEST JESZCZE 6 CHLEBÓW, ALBO ŻE NIE TRZEBA ZABIJAĆ TYCH ELEKT. CHIMER
Krol1979
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 21:55
Ostatnio był: 31 Sty 2023, 19:33
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez smok61 w 03 Kwi 2011, 07:25

Krol1979 - jeżeli masz wszystko co trzeba, to gadasz ze Swibłowem w domku i tyle.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Dołączenie: 19 Wrz 2009, 12:36
Ostatnio był: 07 Lut 2018, 19:30
Kozaki: 75

Postprzez skhi w 03 Kwi 2011, 12:34

Takie mam pytanie .Pendrive dla Kła mam laptop z X16 też a Kła ani widu ani słychu .Do magazynów wojskowych przechodziłem chyba z 10 razy a on nie pojawia się .Doczekam się na niego czy nie ? Nawet do Ducha do Prypeci mam polecenie żeby się udać a Kła nie ma na mapach . Co jest grane ? Coś nie tak zrobiłem .Kozaka stawiam za pomoc .Dzięki wielkie z Ukłonami do ziemi za pomoc .

Po wykonaniu zadań związanych z X-16 idziemy do Kła, który czeka w przysiółku obok bazy „Wolności”. Musimy mu pomóc odeprzeć atak Najemników. Kieł odbiera od nas informacje z X-16 i wysyła nas na poszukiwania do X-18.

Tak pisze w poradniku I co z tego jak się to nie dzieje .Pomocy WIELCY POSZUKIWACZE ARTÓW.
W przysiółku przed bazą wolności też go nie ma .Co jest nie tak ?
Ostatnio edytowany przez skhi, 03 Kwi 2011, 12:46, edytowano w sumie 1 raz
Nowa Zona Fukushima

skhi
Wygnany z Zony

Dołączenie: 09 Kwi 2010, 12:43
Ostatnio był: 17 Sie 2017, 20:16
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez jalkavaki w 03 Kwi 2011, 12:44

Z takim zapytaniem. Gdzie jest to cholerne eldorado z artefaktami? Mam artefakt "oko żmii", idę do Doliny Mroku, szwendam się koło tego przystanku i nic...
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez skhi w 03 Kwi 2011, 12:50

jalkavaki Idz prosto na Budynki labolatorium omiń je od wejścia po prawej wejdź no pagórek także po prawej i spójrz w dół w kierunku siatki powinny być w zagłębieniu .Uważaj na burera może tam spacerować .A arta nie zapomnij do pasa umocować .

Daj znać czy znalazłeś .
Nowa Zona Fukushima

skhi
Wygnany z Zony

Dołączenie: 09 Kwi 2010, 12:43
Ostatnio był: 17 Sie 2017, 20:16
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez kobra166 w 03 Kwi 2011, 15:50

Witam wszystkich! Takie pytanko względem filmików z podpowiedziami z pierwszej strony. Czy ktoś wie dlaczego to nie działa, a jeżeli nie to gdzie coś podobnego można znaleźć. Z góry dzięki pozdro all.
kobra166
Kot

Dołączenie: 12 Mar 2011, 23:10
Ostatnio był: 17 Mar 2014, 18:17
Frakcja: Wolność
Kozaki: 0

Postprzez smok61 w 03 Kwi 2011, 15:55

Skhi - pisałem już o tym. Nic się nie przejmuj, rób inne zadania i co jakiś czas zaglądaj na Magazyny. Kieł pojawi się na pewno. Miałem to samo, nie wiem od czego to zależy.
kobra166 - w google . Tylko zamiast Ukryte wpisz Tajne.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Postprzez Cromm Cruac w 03 Kwi 2011, 16:00

Krol1979 napisał(a):
Pesym80 napisał(a):Krol1979 - musisz mieć przy sobie wszystko co jest w opisie zadania, już nie pamiętam czy po 5 czy 6 konserw, wódek i apteczek. Jak podleczyłeś kolesi z Czystego Nieba to nie zostało Ci za mało apteczek?

WŁAŚNIE ŻE NIE. MAM WSZYSTKIEGO PO 6 SZTUK,GDZIEŚ WCZEŚNIEJ PRZECZYTAŁEM ŻE MOŻE POTRZEBNE JEST JESZCZE 6 CHLEBÓW, ALBO ŻE NIE TRZEBA ZABIJAĆ TYCH ELEKT. CHIMER

Trzeba czytać opis zadania w PDA
I nie trzeba KRZYCZEĆ!
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 23:40
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Postprzez Najemnik w 03 Kwi 2011, 18:45

Okey guys, next problem.
Mianowicie, właśnie mam zadanie na pójście do Prypeci. Jednak wychodzę z sarkofagu nie z tej strony, z której trzeba i do cholery nie umiem znaleźć przejścia na drugą stronę.
Do tego nie ma nigdzie Diaka. Przetrzepałem cały sarkofag. Włączałem PDA na kontaktach wiele razy i też się tam nie pojawiał. Pytam się więc:
-Jak dostać się do przejścia do Prypeci
-Czy Diak jest mi do tego potrzebny
16:19 Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy.
Awatar użytkownika
Najemnik
Tropiciel

Dołączenie: 28 Lut 2009, 02:41
Ostatnio był: 21 Wrz 2025, 13:23
Miejscowość: Gopnikowo
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 261

Postprzez smok61 w 03 Kwi 2011, 19:21

Najemnik32 - Przejście jest na dole w Sarkofagu. Nie trzeba wychodzić na powierzchnię. Diak jest dowódcą posterunku i do przejścia jest zbędny.
Stanisław Lem

Za ten post smok61 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Najemnik.
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Postprzez sylwek1984 w 03 Kwi 2011, 19:22

najemnik32 napisał(a):Okey guys, next problem.
Mianowicie, właśnie mam zadanie na pójście do Prypeci. Jednak wychodzę z sarkofagu nie z tej strony, z której trzeba i do cholery nie umiem znaleźć przejścia na drugą stronę.
Do tego nie ma nigdzie Diaka. Przetrzepałem cały sarkofag. Włączałem PDA na kontaktach wiele razy i też się tam nie pojawiał. Pytam się więc:
-Jak dostać się do przejścia do Prypeci
-Czy Diak jest mi do tego potrzebny

Wychodzisz pewnie na czarnobyl 2 a musisz wyjść na czarnobyl 1.Wyście masz na dole sarkofagu tam gdzie miąłeś pierwsze zadanie od Charona czyli likwidacja bumerów,tam gdzie w orginale wchodziłeś do sarkofagu.A diak daje ci zadanie pomocy w pozbyciu się grupy wojskowych (w zamian daje ci broń)ale nie może zginać,a wyjście do prypeci masz tam gdzie w orginale wchodzisz do elektrowni.

Za ten post sylwek1984 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Najemnik.
sylwek1984
Kot

Dołączenie: 08 Mar 2011, 21:15
Ostatnio był: 28 Lip 2012, 20:11
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości