czeresniaczek1 napisał(a):Sididowi zdaję pytanie czy ma połączenia z innymi frakcjami udziela mi odpowiedzi że tak i nie mogę wstąpić do żadnej

DanieloZ napisał(a):Siemano ludzie !
Poczytałem trochę tego tematu, i mam pytanie - brać się w ogóle za tego moda?![]()
Na temat Solianki opinie są różne - jedni piszą że to w ogóle gównianka i badziew, a jedni że to cudo![]()
Mod trochę waży, dlatego pytam was czy warto to w ogóle ściągać![]()
PS. -Jeśli już ktoś pisał czy Solianka jest fajna czy nie, to sory, ale całych 151 stron tematu nie będe czytał

yozue napisał(a):A po drugie to wyszła nowa aktualizacja - 20.08.10 (41 MB, nowa gra nie potrzebna)

czeresniaczek1 napisał(a):Wykonałem tylko zadanie dla Sida z pendrajwem i nadal nie mogę wstąpić do żadnej Frakcji .
http://img820.imageshack.us/img820/6348 ... 4609l0.jpg
Pathetic_Ripper napisał(a):czeresniaczek1 napisał(a):Sididowi zdaję pytanie czy ma połączenia z innymi frakcjami udziela mi odpowiedzi że tak i nie mogę wstąpić do żadnej