Prosił bym o pomoc.
Mam qesta na broń dla Lisa ,zrobiłem qesta i taskam broń dla Lisa a ten....a ten mi umarł co zrobić ?
Wywala mi z plecaka cały kram co noszę w nim >nie znoszę skrzyń itp i zeedytowałem udzwig postaci hmm tylko małe 550 kg < proszę się nie śmiać, znam wielu co biegało z plecakiem z nośnością 2 tony
Jak naprawić uszkodzony pda, mój osobisty pda , znika mi cały informacyjny ekran jak jestem na Kordonie i Wysypisku i nie mogę oddać qestów,było jakieś info w grze że jest awaria itp ale nie pamiętam co i gdzie. Od razu odpowiem jest podobny qest ale to nie to , tamten qest zaliczyłem i Nie jest to powiązane z qestem z uszkodzonym pda bandyty .
Małe info dla graczy odnośnie broni w NS ,poczytałem sobie na temat tzw broni w NS i pozmieniałem statystyki uszkodzeń broni i obrażeń ,bo porównałem w realu z prawdziwymi broniami i np pistolet PK heh był niezawodnym kawałkiem bolszoj nauki ,broń jak stare TT nie do zdarcia ,pozmieniałem obrażenia od broni , bo czy to Pistolet czy CKM jak dostaniesz w makówkę bez pancerza to i tak masz zgon na 90% te 10% to rykoszety i inne boskie wstawiennictwa.Teraz gra jest prawieee real

jak dostanę seryjkę na klatę z KM to albo 60% hp albo 90% a często zgon.
Co do Narodnej Soljanki .....Mod wymiata .... Himera to na początku mojej gry było zobaczyć i umrzeć

tylu zgonów od szczurów , psów itp oraz anomalijek nigdy nie miałem na początku gry ..... owszem moja wina ,bo ja biegam po okolicy jak torpeda i często był zgon w tzw biegu ,teraz mam na grzbiecie Skat 10 , niezły pancerzyk i już tak nie ginę.
Pozdrawiam stare Stalkerstwo i młode szeregi.Stary Stalker sas
Edit Egow sprawdzę co i jak , dzięki za info a za plecak wielkie dzięki wreeeszcie będę miał z głowy fontanny złomu

.
W barze nie mam linijki u barmana na naprawę mojego PDA hmmm jakiś qest to odblokuje ?
AAAAAAAA tu jest Wilk pogrzebany z tym PDA a ja prawie swoją wątrobę zniszczyłem ...cała okolica ze mną piła ...

OK PDA naprawiony

Spawner nie działa na NPC jakiś błąd jak spawnuje lisa ,nazwę wpisywałem na wszystkie sposoby i nic "esc_fox" LIS,lis,Lis ,fox,Fox,FOX ....wg mnie pozmieniane nazwy na Polski przez najnowsze spolszczenie albo zła lista spawnu w spawnerze. Ktoś ma Fixa na ten błąd ?