Mnie również śmieszą te wojenki ale warto pamiętać kto się na nas pierwszy wypiął, obraził i poszedł zrobić swoje forum bo nie dostał tutaj moderatora/admina - zapytaj jak było kolegę @portalsa, chociaż znając życie teraz będzie palił głupa i dawał do zrozumienia, że albo nie pamięta albo ja kłamię ale whatever, mam to w pi*dzie...

Mody jak najbardziej zawsze mile widziane, po prostu nie oczekuj od nas wrzucania ruskich ulepków zwanych modami bo po pierwsze nie mamy nikogo, komu chciałoby się je tłumaczyć na polski poza tym z drugiej strony ruskie mody mają to do siebie, że z reguły generują więcej niepotrzebnych problemów niż pożytku co dobitnie widać np. w tym temacie więc reasumując może to i dobrze, że nikt tutaj nie interesuje się rosyjskimi produkcjami co nie oznacza, że mamy ogólnie "wyje*ane na mody" jak to ująłeś bo tak nie jest...
Jako aktywny użytkownik również tego forum zawsze możesz dyskutować i pomagać innym, nie musisz chować się za płaszczykiem niepewności i jak zacząłeś komuś pomagać w temacie to pomagaj do końca - za to na pewno nie dam Ci warna czy bana...