Pitolicie, tyle wam powiem.
Średnia wieku inicjacji to 16-17 lat? Chyba pomyliliście XXI wiek z głębokim średniowieczem, czy starożytnością, gdzie dorastano fizjologicznie szybciej. Jest lans, że się seks uprawia, wszyscy się lansują na nie wiedzieć jak doświadczonych wyjadaczy - sęk w tym że w większości z nich nikt nawet cycka w całości na żywo nie widział, pomijając ssanie mleka matki.
Quinn napisał(a):Poza tym obawiam się, że akurat w przypadku kondycji, sylwetki, itp. informatycy swobodnie nokautują wiele innych osób z tego względu, że muszą ćwiczyć! Organizm nie wytrzymałby tylu godzin spędzonych przed ekranem, więc siłownia, rower, basen i świeże powietrze to podstawa.
Komputerowcy to osoby raczej nieśmiałe, więc nawiązanie kontaktu z dziewczyną to dla nich katorga - wiem po sobie, a że ty jesteś wyjątkiem...
SaS TrooP napisał(a):
I tu się mylisz! Stan moich mięśni jest na średnim poziomie (są ładne i widoczne, ale bez przesady). A kłopotów z kontaktami nie mam. Zwłaszcza z kobietami. Quinn ma zupełną rację.
Darth ReX napisał(a):Ta, jasne. Ja do czynienia z komputerem mam od lat 8 i naprawdę żal na mnie patrzeć - w ogóle nie widać mięśni u mnie. Jestem chudy, wiotki i w ogóle, ale nie przeszkadza mi to spędzić KILKUNASTU godzin przed komputerem (np wczoraj pocinałem przez 6h bez przerwy w COD 4 po sieci), więc mylisz się grubo.
Komputerowcy to osoby raczej nieśmiałe, więc nawiązanie kontaktu z dziewczyną to dla nich katorga - wiem po sobie, a że ty jesteś wyjątkiem...
Ja tam tylko z koleżankami na gadu-gadu gadam, i czasem odpisuję Poczekaj tylko nakarmię ołowiem psa z czarnobyla , lub muszę wyskoczyć do baru 100 radów upić się . (przyznam wypiłem naraz tak z 50 butelek Kozaka )
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 2 gości