Ulubiona Postać

"Ogólnie rzecz biorąc, jest to niemożliwe." Odparł Profesor Wołodia, zapytany o możliwość obrony doktoratu w przypadku posiadania tytułu profesora.

Re: Ulubiona Postać

Postprzez Manuel w 20 Sty 2010, 20:11

Zaś moją ulubioną postacią jest Brodacz i jego tekst "Witamy na pokładzie naszego bagnołamacza!". Jest jeszcze kilku wolnych stalkerów, których imona mi się spodobały ;]
People are idiots.
Awatar użytkownika
Manuel
Kot

Dołączenie: 09 Wrz 2009, 22:32
Ostatnio był: 04 Lut 2011, 10:06
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez rumun651 w 20 Sty 2010, 21:38

Ja uważam że fajną postacią jest Azot. Jak już ktoś wcześniej napisał daje ciekawe zadanie w cementowni i według mnie jest bardzo sympatyczny
Bóg stworzył kobietę, piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę...
Awatar użytkownika
rumun651
Kot

Dołączenie: 03 Sty 2010, 03:19
Ostatnio był: 08 Maj 2012, 19:40
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez Dawid0ss w 20 Sty 2010, 21:51

Skoro wszyscy się już tak rozpisują o swoich idolach, to może i ja coś wspomnę o swoim :wink: A jest nim Senka :E Kolo cały czas spędza na luzowaniu, regularnie uzupełniając w ciele destylat i reagując ciekawymi - pijackimi tekstami na jakiekolwiek zaczepki :E
Pzdr

i5 13600KF
RTX 4070 Ti
2x16GB DDR4 3600Mhz
Awatar użytkownika
Dawid0ss
Łowca

Dołączenie: 02 Kwi 2008, 17:32
Ostatnio był: 25 Lip 2025, 12:25
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: 5

Postprzez Normandia w 21 Sty 2010, 23:59

Ciekawą postacią jest Włóczęga i chyba moją ulubioną, mimo iż to były żołnierz monolitu. Gość stoi z boku i nie interesują go sprawy innych. Ma swój cel, którego się trzyma a cała reszta jest mało ważna...
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Normandia
Stalker

Dołączenie: 25 Maj 2009, 21:16
Ostatnio był: 09 Cze 2013, 20:10
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 2

Postprzez djcycu w 22 Sty 2010, 12:36

Ja lubię Włóczęgę. Dlaczego? To proste. Pochodzi on z frakcji Monolit a to jedna i możliwie jedyna tajemnicza frakcja w zonie. Drugim moim ulubieńcem jest Żwawy a to dlatego że ratujemy go z opresji w Cieniu Czarnobyla. Od tamtej pory jest dla mnie jakby sentymentem :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez ogur w 22 Sty 2010, 15:12

Mi podobał się skład z którym szło się przez tunele do Prypeci, taki dream team, skojarzyło mi się z tym s Gothica, też pięciu :P
A jeśli chodzi o konkretne postaci to Wano był z jednej strony sympatyczny, a z drugiej gdy szalał z shotgunem to ze swoją brodą wyglądał Leonidas z 300 :D Hawajczyk był fajny, wiecznie wesoły, to jego 'Aloha!' mnie rozwalało :P
A co do antypatii to Sowę traktowałem raczej neutralnie, za to Sęk mnie wkurzył i już miałem go kropnąć jak tylko powiedział gdzie schował moje rzeczy, ale miękkie serce mam :P

Dodatkowo znalazłem wspólny język z pijawką i zrozumiałem, że ja i kontroler nadajemy na tych samych falach...
ogur
Kot

Dołączenie: 22 Sty 2010, 15:05
Ostatnio był: 27 Mar 2011, 16:06
Miejscowość: Lublin

Postprzez Darth ReX w 22 Sty 2010, 17:20

Jak dla mnie bardzo szkoda, że razem z Wujkiem Jarem nie wykonujemy jeszcze jakiejś misji, aż się gra prosi o dopisanie szeregu ciekawych questów.
Lubię go, bo to tajemnicza postać, a misja z nim była jedną z najciekawszych.
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 28 Wrz 2025, 11:12
Kozaki: 224

Postprzez Wiewiórka69 w 22 Sty 2010, 17:49

1.Kardan-Gość wie co robi i dobrze to wykonuje.. to że jest alkoholikiem to już inna historia.
2.Sułtan-Mam do gościa szacunek, nie każdy umie się postawić tym wszystkim stalkerom w zatonie...no i daje ciekawe zadania.
3.Włóczęga-udało mu się dotrzeć aż za Prypeć, za to go podziwiam.. gość jest dobrze wyszkolony, a także pomaga nam przedrzeć się do miasta. hmm tylko nie wiem co się potem z nim dzieje, można go jeszcze spotkać ??

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Postprzez Chudy w 22 Sty 2010, 20:54

Wano - Dlaczego? Po 1. jest symaptycznym stalkerem, po 2. mogłem na niego liczyc w kilku misjach, ogólnie przyjaźnie nastawiony. Oprócz niego do gustu przypadł mi Traper (gościu zna sie na rzeczy) i Zulus (lubi wypic ale swój chłop z niego :E )

Niestety z Głuszcem nie miałem przyjemnosci, oprócz jednej misji w której to pijawki go zabiło, ponieważ... Przechodząc przez legowisko specjalnie skoczyłem w pijawke, wszystkie sie obudziły no i jakoś tak mnie atakowały że znalazłem się na jakiejś szafce, czy co to było w tym pomieszczeniu, no a one będąc na dole z Głuszcem go poprostu zabiły, nie oszczędzałem sobie granatów i wytukłem wszystkie będąc na szafce xD zeszłem to jeszcze 2 zostały, ale to juz załatwiłem ja z AKM-74/2 ^.^ oczywiście potem poszedłem na Skadowsk i jak było wszystko w porządku to zapisałem, widocznie nie był gościu potrzebny do ukończenia gry ;) miałem dobre zakończenie i wszystko OK ;) teraz gram FreePlay ^. aha i Włóczęga też zginął jako jedyny z ekipy przechodzącej przez tunel Prypiat-1 :P szkoda mi go troche :)
Awatar użytkownika
Chudy
Kot

Dołączenie: 19 Sty 2010, 12:44
Ostatnio był: 10 Mar 2010, 19:18
Miejscowość: Kraków

Postprzez Argemen w 22 Sty 2010, 21:16

A moją ulubioną postacią jest Kardan. taki sympatyczny pijaczek ;). Ale nie tylko dlatego. Martwił się o swoim kumpli, to jakaś oznaka moralności, nawet i takiego pijaka jak on. W grze wydałem u niego wiele tysięcy rubelków na naprawy i ulepszenia, szkoda, że nie można było go wziąć do Prypeci.
I had wan teh interwebs!
Awatar użytkownika
Argemen
Stalker

Dołączenie: 01 Sty 2010, 16:40
Ostatnio był: 02 Gru 2018, 13:05
Miejscowość: Łódź
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 4

Postprzez gwiazdek w 23 Sty 2010, 17:02

dla mnie też Kardan jest wporządku. pijak który wiedział kiedy trzeba skończyć z nałogiem :)
ciekawa jest też postać wujka Jara. szkoda ze tylko jedna misja jest z nim. fajnie ze jest też w Prypeci i nam naprawia sprzęt za darmo. taki dobry wujek z niego ;)
Azotowi jako pierwszemu zaniosłem komplet narzędzi i prawie zawsze u tej osoby naprawiałem swój ekwipunek. też chłopina dosyć sympatyczny

tak jak każdy nie lubie Sowy: co ty posąg jesteś??
jak i także Flint (aha Sroka). denerwujace było jak sie wracało na Janov i cie przechwalał co to nie on naszymi zasługami...
Sęk też był dziwny. dałem mu prawie całą zawartość jest walizki a gdy chciałem hełm to on: ty masz juz nadmiat rzeczy i mnie też coś należy. a faktycznie to wziąłem apteczke ;]

gwiazdek
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Gru 2009, 12:41
Ostatnio był: 24 Gru 2010, 15:47
Miejscowość: o-c św.
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 1

Postprzez SpRiTeo w 24 Sty 2010, 22:37

Ja lubię Strieloka- taki powrót do korzeni, chociaż jego fryzura przyprawia mnie o palpitacje serca:P W sumie Brodacz jest okej, taki swojski klimacik, jak w 100 radach, no i Gonta oraz Traper- mam duży szacunek do myśliwych.
Teraz o tych których nie lubię:
Sowa- Był neutralny dopóki nie dał mi propozycji współpracy z Sułtanem.
Sułtan- Herszt bandytów których tępie jak kurczaki.
Sroka- Po jego historyjkach odruchowo wciskałem 1 aby wyciągnąć mojego TRS-a i przewietrzyć mu mózg.
Sęk- Taki irytujący gówniarz. Jak się dowiedziałem że obrobił mi schowek to wpakowałem mu serie w twarz.
Awatar użytkownika
SpRiTeo
Kot

Dołączenie: 24 Sty 2010, 21:24
Ostatnio był: 25 Lut 2011, 18:00
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości