Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez riv8 w 01 Wrz 2011, 13:06

Mnie od 3 dni wk*rwia beztalencie mojego 12 letniego brata. Wiadomo, że saksofon to jeden z najłatwiejszych instrumentów dętych, a on ledwo jeden dźwięk gra, źle go trzyma mimo, że powtarzam mu setny raz, źle trzyma usta, mimo, że non stop mu o nich przypominam, łączy palce. Ręce odpadają. Powiem jeszcze, że uczyłem kilka dzieci grać na saksie, one w 20min grają to co on nie potrafi w 3 dni.
Awatar użytkownika
riv8
Stalker

Dołączenie: 06 Gru 2010, 16:07
Ostatnio był: 13 Lip 2014, 15:48
Miejscowość: Las
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 28

Reklamy Google

Postprzez vandr w 16 Wrz 2011, 16:59

Mnie wkur*ia wpierda*lanie się rodziny w nieswoje sprawy. Nie zrobisz nic po swojemu, bo rodzinka "wie lepiej" i masz robić jak oni Ci każą. Podobnie z osobistymi poglądami na różne tematy. Poje*ane.

Albo jak klient się mnie dopier*ala, że to ze mną nie można się skontaktować w sprawie grafik kiedy jestem na wakacjach(a klient został o tym poinformowany), a sam czekam na odpowiedź 8 dni. I krążą później o mnie opinie, że jestem nielojalny i nie trzymam się terminów.

Ludzie są po prostu beznadziejni.

EDIT: Cyganie po raz enty. Zasrańce stoją z drugiej strony kolejki i drą ryje aby ich natychmiast obsłużyć. Jeszcze Ci ku*wa śmią odpyskować i dalej się drzeć, gdy im grzecznie zwracasz uwagę, że kolejka jest z drugiej strony. Bezczelna zaraza.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kapucha.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Pijawol w 29 Wrz 2011, 10:59

Kilka wkur*iających osób z mojego wieżowca.

1. - Jakiś idiota sikający na parterze, obok windy.
2. - Jakiś idiota wyrzucający puszki po piwie z 8 piętra.
3. - Jakiś zje*any debil wykręcający żarówki w windzie - ciemno jak pupie murzyna.
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: 31 Mar 2026, 08:49
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez Zawisza_Czarny w 03 Paź 2011, 19:38

-Gry
-Gdy ktoś zje moje żarcie :E
-Gdy ktoś mnie o coś niesłusznie oskarża (wtedy jest ostro)
Image
Image
Ahie et abandonnée, quand il regardait dans les yeux du monstre, soudain, j'ai vu le cœur de l'ennemi, pas de sang dès explosé, mon cœur battait si elle voulait sortir du corps, l'âme a voulu du sang, et aujourd'hui, ce désir est satisfait, le monstre va mourir aujourd'hui parce que je suis un chevalier vengeance!
Awatar użytkownika
Zawisza_Czarny
Kot

Dołączenie: 03 Paź 2011, 15:10
Ostatnio był: 16 Lut 2012, 16:25
Miejscowość: France
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Postprzez Afrose w 06 Paź 2011, 15:57

Wkurzam się gdy moja mama na obiad robi np.
- placki ziemniaczane,
- brokuły czy inne tego typu dania,
- wątróbke,
- zupe jarzynową
- fasolka szparagowa itp.
Wiadomo, że dzieci w Afryce nie mają w ogóle co jeść ale mogła by zrobić coś innego :)
Awatar użytkownika
Afrose
Tropiciel

Dołączenie: 04 Lis 2010, 16:10
Ostatnio był: 16 Lip 2019, 18:35
Miejscowość: Stacja "PROSPEKT MIRA"
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 54

Postprzez Tajemniczy w 06 Paź 2011, 21:06

@Afrose
Placki ziemniaczane i wątróbka są super :E . A mnie ostatnio zaczęły denerwować reklamy Activii i te słynne "to normalne z wiekiem ciało się zmienia :facepalm: " oraz "już nie czuję się wzdęta :facepalm: ". Tym ludziom takie głupie reklamy to mózg zmieniają a nie ciało :mad: .
A oto film prezentujący tą reklamę
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Glaeken w 06 Paź 2011, 22:03

Skoro temat zszedł na reklamy...
Wpienia mnie reklama Knorra z Katarzyną Herman, to ta w której ona coś gotuje z tego pakowanego w kostki, syntetycznego, chemicznego g....a po czym pie.....i, że to jej sposób na coś tam. Te kostki to są dobre na rozwalenie żołądka albo s...kę, bo można nimi d...ę zatkać. I niech zdejmą tą reklamę... ileż można!?
Awatar użytkownika
Glaeken
Administrator

Dołączenie: 16 Lip 2011, 17:53
Ostatnio był: 19 Gru 2025, 09:54
Frakcja: Naukowcy
Kozaki: 371

Postprzez vandr w 06 Paź 2011, 22:45

Mnie zawsze niszczyła reklama Merci(wyjący pederasta) lub papieru toaletowego Velvet...nie wiem od kiedy kawałek trawy kojarzy się innym ze srajtaśmą. Ale to było dawno, pięć lat jak nic- telewizor lepiej domownicy obsługują niżeli ja.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Realkriss w 07 Paź 2011, 09:33

Mnie do szału doprowadzają reklamy z ułomnymi ze szczęśliwości rodzinami (w tym wspomniana Kasia Herman), gdzie rozdziawione bachory ubrane w wesołe różowe (dziewczynki) i niebieskie (chłopcy) stroje pląsają z wyskakującą od garów matką-Polką i debilny tatuś taaaaaki rodzinny, bez piwa i pilota w ręku.

Najlepszym przykładem są dla mnie reklamy herbaty Saga. Jest tam jeszcze dziado-sowa, którego bym chyba rozdarła.

Dlatego uwielbiam zamieszczoną u nas na forum kiedyś w temacie o śmiesznych linkach przeróbkę reklamy Sagi:

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, Glaeken, Igi07.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 882

Postprzez Glaeken w 07 Paź 2011, 11:22

No przeróbki koją nerwy, jeden z klasyków (18+):
Awatar użytkownika
Glaeken
Administrator

Dołączenie: 16 Lip 2011, 17:53
Ostatnio był: 19 Gru 2025, 09:54
Frakcja: Naukowcy
Kozaki: 371

Postprzez Terminus w 07 Paź 2011, 15:12

Z reklamami sagi to nie mam jakiś negatywnych emocji związanych. Za to ostatnie reklamy Renault, gdzie kobieta wymienia jakie to zawsze miała samochody i że faceta se znalazła bo też miał awaryjne auto tej marki...
Żeby całkiem człowieka pognębić to zwykle te same reklamy mi się ostatnio na youtube włączają i muszę wysłuchać pierwsze 10 sek. pt. "nasze pierwsze auto to ...., potem mieliśmy... a teraz...." Agrhhhhrrrrr...
Jakby nie to że w życiu bym nie kupił Renault to bym po tych reklamach powiedział, że w życiu nie kupię Renault...

Swoją drogą skutecznie do swoich aut zniechęciły mnie reklamy Peugeot i Volkswagen...
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive BJ Blazkowicz.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Realkriss w 07 Paź 2011, 15:25

Mnie jeszcze wkurza reklama kawy Jacobs, o durnej babie, która hoduje w domu jakiegoś brudnego wieprzka, będącego jej ukochanym.
Ukochany nie pierze, rozwala gacie po chałupie, ma rozstawioną kolejkę na stałe i można wleźć na wagonik (kto ma dzieci, ten wie, jaka to przyjemność), na dodatek na honorowym miejscu trzyma modelik swojego samochodu, który stoi przed domem.
I ta baba potyka się o ten cały syf, i jest rozanielona, a na koniec wpada w ramiona brudasa, który robi pie*dolnik w kuchni, no i kocha go, bo jej zrobił taką wspaniałą kawę Jacobs.

Termi, mam tak jak Ty, no nie kupię Jacobsa i koniec.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 882

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum