przez PMG w 21 Sty 2013, 22:47
- Hajlujący kretyni udający patriotów, jednocześnie modlący się do wąsatego pana. Wrzeszczą 88, Heil Hitler, uważają się za Aryjczyków. Twierdzą, że walczą o wielką Polskę, co jednak nie przeszkadza im w stawianiu swastyki obok naszego godła. Każdego kto jest przeciwko nim lub ma odmienne poglądy nazywają Żydami, komuchami, lewakami (a oni to co, 100-procentowa prawica?) lub pedałami (a sami tacy chętni do je*ania lewaków...). I chociaż wszystkie osoby spod znaku dwóch bałwanków jakie przyszło mi poznać już wylazły z tego <cenzura> to uważam, że ci, którzy nadal tam siedzą powinni iść na długą terapię i przymusowe lekcje historii. Nie jestem komuchem, ani anarcholem. Jestem po prostu Polakiem, który wie ile zła wyrządzili Polsce naziści,
- Buntownicze dzieciaki z torebkami "I <serduszko> punk", albo plecaczkami z anarchią (lepiej anarchią, której nie rozumieją, niż pieprzoną komuną, do której Polsce coraz bliżej), które to by chętnie system obaliły... Szkoda tylko, że nie wiedzą, co to.
- Dzieciaki z koszulkami z flagą Wielkiej Brytanii lub USA. Rozumiem, że można lubić różne narody, ale czekajcie - Gdzie my jesteśmy? W Polsce, czy w Kalifornii? Ludzie, błagam Was, przestańcie naśladować tą debilną modę z zachodu, bo powoli zapominacie o własnym kraju, który ma naprawdę niesamowitą historię. Ehh...
- Traktowanie zwierząt w mojej miejscowości. Nie jestem ekofanatykiem, ale nie jestem też nieczułym draniem. To, że zwierzęta posiadają uczucia i świadomość nie powinno być w dzisiejszych czasach niczym niezrozumiałym. Ale jak widać niektórzy zatrzymali się w czasach inkwizycji, a każdy okaz inteligencji wśród zwierząt to "Z pewnością wcielenie Szatana"... Na moich blokowiskach jest mnóstwo kotów i psów, które ludzie powywalali z domów, bo "znudziły się", albo "nie ma dla nich miejsca". Z całym k*rwa szacunkiem, JAK TO SIĘ ZNUDZIŁY? To żywa istota, a nie zabawka. JAK TO NIE MA MIEJSCA? Zanim kupisz/zabierzesz ze schroniska zwierzę, to pogódź się z tym, że zwierzę je, śpi, czuje i potrzebuje opieki.