Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez dienonych w 20 Sty 2013, 14:42

A mnie denerwują gimbuski większe ode mnie.
w lewo i w dół
Awatar użytkownika
dienonych
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2011, 13:04
Ostatnio był: 10 Wrz 2025, 20:09
Miejscowość: W DÓŁ...
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 78

Reklamy Google

Postprzez Realkriss w 21 Sty 2013, 10:18

Niezapowiedziani goście, szczególnie ci dalsi znajomi, czy krewni, którzy czują się zobligowani wziąć mój adres od kogoś z rodziny, odkąd mieszkam w Warszawie i wpaść, "bo przejeżdżali, a tu Stare Miasto i Syrenka".

Jak mieszkałam 11 lat w Opolu, to pies z kulawą noga nie zawadził, pomijając powracający jak bumerang przy spotkaniach okolicznościowych i spędach rodzinnych temat "Załatw bilet na Festiwal". Że jak niby studentka polonistyki ma załatwić bilet? Przespać się z Marylą Rodowicz?
I tylko z tego powodu, że akurat mieszkam w mieście festiwalowym? Albo w mieście z Syrenką?
Do cholery!

Ale to dlatego, że się jest za grzecznym i gości to całe tałatajstwo. Bo, żeby nie było niegrzecznie, żeby się nie obrazili... A tak naprawdę to zwykła hipokryzja, a niech się obrażają, niech jadą do rodziny do Gdańska, gdzie wpadną "po drodze" na tydzień :E
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez Terminus w 21 Sty 2013, 10:45

Nie narzekaj. Skoro jestem architektem i mieszkam w Krakowie od paru lat to oczywisty wniosek, że będę najlepszym kandydatem na darmowego przewodnika po starówce, nie?
Trasę od Barbakanu na Wawel i dalej na Skałkę na Kazimierzu mogę już przejść z zamkniętymi oczami i opowiadać po polsku i angielsku o wszystkim co mijamy :P
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Realkriss w 21 Sty 2013, 11:54

No tak, no tak, czuję, że znasz ten ból... (mamrocze)
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez KOSHI w 21 Sty 2013, 14:13

Boty zakładające o 4 rano tematy, jak leczyć prostatę korzeniem żeń-szenia albo gdzie zabukować najlepsze bilety do Nigerii. Użytkownicy piszący posty typu: Tak zgadzam się z tobą, dokładnie tak myślę itp. Jakie to ku*wa twórcze i wiele wnoszące do dyskusji. Patrzę w profil, no tak, 47 tego typu wrzutów, brawo :facepalm: Żeś się postarał... Albo użytkownicy piszący o swej walce z komputerem i jego niedomaganiami, bo to jest forum komputerowe, żeby się nad tym rozwodzić i truć ludziom dupę kolejnymi tematami. Rozumiem, jeden temat, dwa bo ktoś, czegoś nie wie, ale przy niektórych ręce opadają. Wziąć oddać kompa do serwisu, a nie kombinować, jak się człowiek nie zna na tym. Tam rozwieją wszelkie wątpliwości.
Ostatnio edytowany przez KOSHI, 21 Sty 2013, 14:21, edytowano w sumie 1 raz
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 649

Postprzez Soviet w 21 Sty 2013, 14:21

Tak zgadzam się z tobą, dokładnie tak myślę.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive mdss, KOSHI, margarita.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez xionc w 21 Sty 2013, 15:14

Wole poczytać kolejny jajcarski temat Wolanda sto pare stron o modzie który nigdy nie powstanie
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez KoweK w 21 Sty 2013, 16:26

KOSHI napisał(a):Boty zakładające o 4 rano tematy, jak leczyć prostatę korzeniem żeń-szenia albo gdzie zabukować najlepsze bilety do Nigerii.

Już ustawiłem pytanie przy rejestracji "co ma cztery łapy i szczeka" i od ponad 12 h nie ma żadnego zarejestrowanego bota. Sukces. :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik, Gro3a, Tajemniczy, Wunderwaffe, Cysiu.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:45
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Wunderwaffe w 21 Sty 2013, 20:41

Gratuluję pomysłu!

Pisałem już o 11-letnich minidresach? Biegają sobie tacy w dresikach i mają się za największych pro(nto) w szkole, a nawet klasie.
Image
Awatar użytkownika
Wunderwaffe
Łowca

Dołączenie: 06 Mar 2012, 20:43
Ostatnio był: 04 Lis 2018, 20:43
Miejscowość: Siedlce
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 187

Postprzez Tajemniczy w 21 Sty 2013, 21:54

A też u mnie takich teraz na pęczki. Nie wiem skąd się toto wzięło- wzrost 120-150 cm chodzi po ulicy w szerokiej bluzie i dresach buja się jakby go matka w betoniarce rodziła i na cały głośnik słucha Peji albo jakiegoś JP na 100%. Do tego jeszcze jak stoi w bramie to jakieś ruskie papierosy trzyma w ręku- +10 do szpanu przed kolegami. Śmiesznie i straszno zarazem.

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Wunderwaffe w 21 Sty 2013, 22:00

No jak to skąd? Urodzeni idioci zobaczyli dresiarzy i uznali: o, to jest fajne, będę taki. A że trochę niżsi...

A ja takiego dzieciaka ze szlugami nie widziałem. Wiem, młody jestem i jeszcze wiele widoków przede mną. ;)
Image
Awatar użytkownika
Wunderwaffe
Łowca

Dołączenie: 06 Mar 2012, 20:43
Ostatnio był: 04 Lis 2018, 20:43
Miejscowość: Siedlce
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 187

Postprzez PMG w 21 Sty 2013, 22:47

- Hajlujący kretyni udający patriotów, jednocześnie modlący się do wąsatego pana. Wrzeszczą 88, Heil Hitler, uważają się za Aryjczyków. Twierdzą, że walczą o wielką Polskę, co jednak nie przeszkadza im w stawianiu swastyki obok naszego godła. Każdego kto jest przeciwko nim lub ma odmienne poglądy nazywają Żydami, komuchami, lewakami (a oni to co, 100-procentowa prawica?) lub pedałami (a sami tacy chętni do je*ania lewaków...). I chociaż wszystkie osoby spod znaku dwóch bałwanków jakie przyszło mi poznać już wylazły z tego <cenzura> to uważam, że ci, którzy nadal tam siedzą powinni iść na długą terapię i przymusowe lekcje historii. Nie jestem komuchem, ani anarcholem. Jestem po prostu Polakiem, który wie ile zła wyrządzili Polsce naziści,
- Buntownicze dzieciaki z torebkami "I <serduszko> punk", albo plecaczkami z anarchią (lepiej anarchią, której nie rozumieją, niż pieprzoną komuną, do której Polsce coraz bliżej), które to by chętnie system obaliły... Szkoda tylko, że nie wiedzą, co to.
- Dzieciaki z koszulkami z flagą Wielkiej Brytanii lub USA. Rozumiem, że można lubić różne narody, ale czekajcie - Gdzie my jesteśmy? W Polsce, czy w Kalifornii? Ludzie, błagam Was, przestańcie naśladować tą debilną modę z zachodu, bo powoli zapominacie o własnym kraju, który ma naprawdę niesamowitą historię. Ehh...
- Traktowanie zwierząt w mojej miejscowości. Nie jestem ekofanatykiem, ale nie jestem też nieczułym draniem. To, że zwierzęta posiadają uczucia i świadomość nie powinno być w dzisiejszych czasach niczym niezrozumiałym. Ale jak widać niektórzy zatrzymali się w czasach inkwizycji, a każdy okaz inteligencji wśród zwierząt to "Z pewnością wcielenie Szatana"... Na moich blokowiskach jest mnóstwo kotów i psów, które ludzie powywalali z domów, bo "znudziły się", albo "nie ma dla nich miejsca". Z całym k*rwa szacunkiem, JAK TO SIĘ ZNUDZIŁY? To żywa istota, a nie zabawka. JAK TO NIE MA MIEJSCA? Zanim kupisz/zabierzesz ze schroniska zwierzę, to pogódź się z tym, że zwierzę je, śpi, czuje i potrzebuje opieki.
Awatar użytkownika
PMG
Redaktor

Dołączenie: 12 Gru 2010, 10:30
Ostatnio był: 01 Sie 2024, 15:05
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Viper 5 9x18
Kozaki: 127

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość