SkullDagger napisał(a):filmik się nie ładuje, ale gdy go oglądam to leci bez zacinki
Mam tak w może 1 przypadku na 10, w pozostałych video w ogóle się nie ładuje. Gnoje, nie dość, że YT wygląda jak gówno, to jeszcze działa jak gówno. A już to dręczenie o wstawienie sobie imienia i nazwiska zamiast nicku to chyba podchodzi pod nękanie albo mobbing - jak wpie♥dala mi się to na cały ekran w połowie filmiku, na który i tak długo czekałem, aż się wczyta, to mam ochotę wyku♥wić monitor przez okno. Zresztą co to w ogóle za moda na podpisywanie się pod własnymi komentarzami? Nie po to mam ten sam nick wszędzie, gdzie mam konto od prawie 10 lat i jak ktoś mnie po nim pozna, to na 99% ja też go będę skądś kojarzył, ale to jeszcze nie znaczy, że chcę wiedzieć, jak się nazywa. O, np. Soldat. Grałem w niego dobrych parę lat i kojarzyłem kilku dobrych ludzi z tamtej społeczności, ale to nie znaczy, że muszę wiedzieć, jak się nazywają, gdzie mieszkają i jak długie mają penisy, a z tego co widzę, do tego dąży w dzisiejszych czasach Internet. Raz jakiś screen z Facebooka był na Mistrzach i pamiętam (a właściwie to mam zapisany

) pewien, według mnie, bardzo trafny komentarz:
elemele5zl (mistrzowie.org) napisał(a):jeszcze jak jestem zbuntowany, banda pedałów i głupich picz wrzucają swoje krzywe ryje do internetu przecież jak cie mam w znajomych to wiem jak wygladasz na ch*j te zdjecia zebym mogl cie tez w domu podziwiac?
Podpisuję się wszystkimi kończynami pod tą opinią.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!