Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Sivert w 17 Kwi 2013, 23:11

Ciekawe, czy jak napiszę do gazety, że chcę wycofać idiotów z Parlamentu, to też opublikują (pomimo niewykonalności ;) )? Myślę, że taki pomysł poparłoby więcej osób.

Za ten post Sivert otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Sivert
Stalker

Dołączenie: 05 Cze 2012, 13:24
Ostatnio był: 11 Gru 2018, 22:09
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 29

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 19 Kwi 2013, 16:15

Chciałem sobie wczoraj Matrixa obejrzeć na TVN-ie, naprawdę chciałem. Ale wymiękłem już po godzinie. No cóż, jeśli reklama trwa od 23:00 do 23:20, każdy na moim miejscu wkurzony wyłączyłby telewizor i przewrócił się na bok, próbując zasnąć :mad: A najgorsze jest to, że od północy nagle ze wszystkich kanałów na godzinę magicznie znikają reklamy - bloki reklamowe są znacznie rzadsze, a jeśli są, to trwają nie więcej niż 5 minut. Wybija 1:00 i sytuacja wraca do normy.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Tormentor w 19 Kwi 2013, 16:35

Dlatego właśnie wole nagrać sobie jakiś film i obejrzeć go na drugi dzień przewijając sobie tym samym te drażniące reklamy. Oczywiście nie wszyscy mają nagrywarki i ja też kiedyś musiałem męczyć się z reklamami jak np. na Polsacie leciał Obcy po 21 i ostatecznie kładłem się spać gdzieś tak po pierwszej. Masakra

Wpienia mnie jeszcze ten zasrany Windows 8. Co drugi program nie funkcjonuje jak należy i ten najczęściej używany(Opera) zawiesza mi cały system i pozostaje mi już tylko restart.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez vandr w 19 Kwi 2013, 16:55

To nie lepiej już obejrzeć sobie online zamiast się guzdrać z tymi reklamami itp? :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Pangia w 19 Kwi 2013, 17:08

Ale nie chciałem oglądać, bo "OMG jestem napalony na film", tylko dlatego, bo akurat coś sensownego było w TV. Poza tym nie mam miejsca na dysku na filmy i nie mam nagrywarki. No cóż, trudno mi dogodzić ;)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez vandr w 19 Kwi 2013, 17:12

Pangia napisał(a):Poza tym nie mam miejsca na dysku na filmy

Ale po co od razu pobierać?

www.kinomaniak.tv
www.playtube.pl

I oglądasz sobie jaki chcesz film.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Tajemniczy w 19 Kwi 2013, 17:15

Pangia napisał(a): A najgorsze jest to, że od północy nagle ze wszystkich kanałów na godzinę magicznie znikają reklamy - bloki reklamowe są znacznie rzadsze, a jeśli są, to trwają nie więcej niż 5 minut. Wybija 1:00 i sytuacja wraca do normy.

Pewnie od północy mają mniejszą oglądalność i nie opłaca im się puszczać bloków bo nie zarobią milionów na grupce portierów którzy oglądają w pracy TV. Ale z drugiej strony dobrze pooglądać TV po północy- zazwyczaj lecą ciekawe filmy i nie ma debilnych seriali w stylu "Klan" czy "M jak miłość".
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 19 Kwi 2013, 17:42

Toć przecież mówię, że po godzinie znowu reklam jest w ch♥j i jeszcze więcej

I jeszcze przypomniało mi się, co mnie ostatnio wkurza. YouTube. Wszystko chodzi dobrze, tylko nie to kure♥stwo. No bo nie powiecie mi, że przy necie 2 Mb/s normalnym jest, że w 10 minut wczytuje się 1 minuta filmiku w jakości 360p. Zawsze tak robiłem, że dawałem pauzę, wchodziłem na forum czy coś, po 5-10 minutach wracałem na YT i już miałem część video wczytane (jak np. ma 15 minut, no to już zazwyczaj było na tyle wystarczająco, że mogłem sobie obejrzeć bez przerywania w połowie). A teraz ni ch♥ja, zostawię nawet na godzinę i pasek nawet nie ruszy :facepalm: YouTube zaczyna się robić równie gówniany pod względem szybkości działania co Imageshack
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez SkullDagger w 19 Kwi 2013, 17:50

U mnie często jest ze gdy mam włączony filmik na YT ale przegladam inne karty (te w Chrome) to filmik się nie ładuje, ale gdy go oglądam to leci bez zacinki. Może tak ma byc?
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez Pangia w 19 Kwi 2013, 18:26

SkullDagger napisał(a):filmik się nie ładuje, ale gdy go oglądam to leci bez zacinki

Mam tak w może 1 przypadku na 10, w pozostałych video w ogóle się nie ładuje. Gnoje, nie dość, że YT wygląda jak gówno, to jeszcze działa jak gówno. A już to dręczenie o wstawienie sobie imienia i nazwiska zamiast nicku to chyba podchodzi pod nękanie albo mobbing - jak wpie♥dala mi się to na cały ekran w połowie filmiku, na który i tak długo czekałem, aż się wczyta, to mam ochotę wyku♥wić monitor przez okno. Zresztą co to w ogóle za moda na podpisywanie się pod własnymi komentarzami? Nie po to mam ten sam nick wszędzie, gdzie mam konto od prawie 10 lat i jak ktoś mnie po nim pozna, to na 99% ja też go będę skądś kojarzył, ale to jeszcze nie znaczy, że chcę wiedzieć, jak się nazywa. O, np. Soldat. Grałem w niego dobrych parę lat i kojarzyłem kilku dobrych ludzi z tamtej społeczności, ale to nie znaczy, że muszę wiedzieć, jak się nazywają, gdzie mieszkają i jak długie mają penisy, a z tego co widzę, do tego dąży w dzisiejszych czasach Internet. Raz jakiś screen z Facebooka był na Mistrzach i pamiętam (a właściwie to mam zapisany :)) pewien, według mnie, bardzo trafny komentarz:
elemele5zl (mistrzowie.org) napisał(a):jeszcze jak jestem zbuntowany, banda pedałów i głupich picz wrzucają swoje krzywe ryje do internetu przecież jak cie mam w znajomych to wiem jak wygladasz na ch*j te zdjecia zebym mogl cie tez w domu podziwiac?

Podpisuję się wszystkimi kończynami pod tą opinią.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Wave w 19 Kwi 2013, 20:15

Nie tylko ja zasnąłem na Matrixie, po prostu nie dałem rady wysiedzieć. Dlatego wolę wbić na Kinomaniaka, ale czy tylko ja mam tak, że filmy często tną i się dogrywają? Często jest to mocno upierdliwa. Czasem bywa, że cały film tak tnie co chwila, innym razem przez cały seans jest świetnie i chodzi jak ta lala. Irytują mnie takie "przypadki". Co do YT, reklama trwająca 30 sekund to przegięcie, często wyłączałem przeglądarkę z powodu zdenerwowania.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Pangia w 19 Kwi 2013, 20:48

Wave napisał(a):Nie tylko ja zasnąłem na Matrixie

Nie. Chodziło mi o to, że reklama trwała tak długo, że wolałem położyć się wcześniej spać niż gapić się na Mozila śpiewającego o "kręcącym się TVN-ie"
Wave napisał(a):Co do YT, reklama trwająca 30 sekund to przegięcie, często wyłączałem przeglądarkę z powodu zdenerwowania.

Firefox + AdBlock Plus = "Baj baj maszkaro"
:

Przepraszam za Minecraft, nic lepszego nie znalazłem - Wrzuta odmówiła posłuszeństwa :/
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości