[Wczoraj, 20:57] dorian: taka jest prawda, zwykła, podmalowana i przemądrzała bulwa na forum która dorwała kolesia-frajera/ konkubina pewno wychowującego nie jego dziecko - ale fart ma..
[Wczoraj, 20:53] dorian: nie ma tam jak wychowywać nie swoje dzieci
[Wczoraj, 20:52] dorian: konkubent, prawdobodobnie wlazł w babę z dzieckiem..... :Facepalm:
[Wczoraj, 20:48] dorian: nie chce nikogo obrazić, ale taka jest prawda, jest tutaj ktoś, komu się ona podoba?
[Wczoraj, 20:45] dorian: przeciez to zwykła bulwa, z niewielkim makijażem..
[Wczoraj, 20:41] dorian: pewno nie wie, o czym ja w ogóle gadam..
[Wczoraj, 20:40] dorian: Realkriss, czy ona wie gdzie należy kobieta/dziewczyną z wszelakimi różnicami od chłopów być?
[Wczoraj, 20:31] dorian: on imo nie ma, ale wypowiedziec się potrafi..
[Wczoraj, 20:31] dorian: bo zeby się szarogęsić i wykazać, to poza swoimi mądrościami to wygląd trza mieć, właśnie zwłaszcza do kobiet
[Wczoraj, 20:20] dorian: no i teraz tak, tak się zastanawiam co do kriss, kolejna baba, co złapała konkubenta na dziec..., yyy dupę?
[Wczoraj, 20:08] dorian: nienawidzę niedomówiem, zwłaszcza w relacjach damsko/męskich
[Wczoraj, 20:08] dorian: aj, bo jak się wqurfie , to jadę..
[Wczoraj, 20:06] dorian: ona to nawet pewno nie wie, co to kobieta
[Wczoraj, 20:05] dorian: wqurfia mnie ta baba/ibrzydkachłopczyca=zeroklnącejkobiecości, co tu więcej pisać..
Wczoraj, 19:53] dorian: ale.., brzydka jak noc a mądrzy się jakby miała naprawdę co pokazać..
[Wczoraj, 19:52] dorian: stulam..
[Wczoraj, 19:52] dorian: ja stalam ryj..
[Wczoraj, 19:52] dorian: ić i ciesz się, że cię ten cały konkubent w ogóle chce
[Wczoraj, 19:51] dorian: stare numery, spadaj brzydoto
[Wczoraj, 19:51] dorian: jeszcze napisz, zem pedofil..
[Wczoraj, 19:51] Realkriss: spieprzaj dziadu
[Wczoraj, 19:51] dorian: o, wytkneła mi moją żone, n/t której pojecia nie ma, stary n-er
[Wczoraj, 19:50] Realkriss: nie zniżę się do twojego poziomu
[Wczoraj, 19:50] Realkriss: i teraz myślisz, że będę kontynuować z tobą tą żałosną wojenkę?
[Wczoraj, 19:49] dorian: kriss, ile razy patrzę na te twoje wypowiedzi starające się dorównać chłopakaom..
[Wczoraj, 19:49] Realkriss: rozliczaj z kobiecości swoją żonę, a nie człowieka, o którym nic nie wiesz
[Wczoraj, 19:49] dorian: żałosne
[Wczoraj, 19:49] Realkriss: ja natomiast nie lubię podstarzałych chamskich dziodów a nigdy cię nie zaczepiam
[Wczoraj, 19:48] dorian: no właśnie, czy przystoi prawdziwej kobiecie powiedzieć: dojebiesz
[Wczoraj, 19:48] dorian: a ja nie lubie przemądrzałych bab
[Wczoraj, 19:48] Realkriss: czy ja ciebie zaczepiam? omijam szołta szerokim łukiem jak tu jesteś bo się zaraz dojebiesz
[Wczoraj, 19:48] dorian: mądrzy się baba i tyle..(?)
[Wczoraj, 19:47] Realkriss: że się popiszesz przed gimbusami?
[Wczoraj, 19:47] Realkriss: myślisz, że dodaje ci to uroku albo inteligencji?
[Wczoraj, 19:47] dorian: o rany, znowu za duzo powiedziałem?
[Wczoraj, 19:47] Realkriss: dorian, po co ty to robisz?
[Wczoraj, 19:46] dorian: mówiąc krótko - osz kierfa
[Wczoraj, 19:46] dorian: 20:44 Realkriss jesteś żałosny z tymi swoimi prowokacyjkami - no fakt, jak patrzę na twoje zdjęcie, to fakt, jestem żałosny, nie ma imo na co patrzeć i to był z mojej strony błąd
[Wczoraj, 19:44] dorian: teraz jeszcze czekamy kriss, co się podobało twojemu dzieciakowi, albo nie..
[Wczoraj, 19:44] Realkriss: jesteś żałosny z tymi swoimi prowokacyjkami
[Wczoraj, 19:43] dorian: zabolała prawda
[Wczoraj, 19:43] dorian: o rany, to pojechałem..
[Wczoraj, 19:43] Realkriss: spadaj
[Wczoraj, 19:42] dorian: 20:40 Realkriss i mod kucykowy do Skyrima - a ty umiesz robić takie rzeczy, czy telko recenzować np. filmy, o których i tak już wsio wiadomo
[Wczoraj, 19:40] Realkriss: i mod kucykowy do Skyrima
[Wczoraj, 19:38] Realkriss: też tęsknię za zdzichem, zrobił mi komiks o tym, że Kriss to podła żmija
Gość, tomasz4815, ZiomB.

vandr, scigacz1975.

tomasz4815.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości