Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Gro3a w 24 Kwi 2013, 22:54

Denerwuje mnie (a właściwie denerwował), mój stary komputer. Sypnął się tak, że musiałem kupić drugi (spalony zasilacz, twardziel i karta graficzna, więc wolałem dołożyć waluty i kupić nowy) :/ No i znowu te instalowanie sterowników, kodeków i programów... No i przepadła moja kompilacja modów do Cienia Czarnobyla, podczas której straciłem kilkanaście godzin swojego życia. Teraz znów kopiowanie plików, zmienianie parametrów, tekstur... Aż mi się niedobrze na samą myśl robi... No ale najpierw instalacja Stalkera a potem myślenie nad nowym modem... Echh ta "niezawodność" sprzętu
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Reklamy Google

Postprzez Gizbarus w 25 Kwi 2013, 08:02

Mnie ostatnio po formacie cholera trafiła, jak musiałem ściągać od nowa kilka niezbędnych programów. Parę lat temu najzwyczajniej wchodziło się na stronkę z programami, ściągało takowy, instalowało i problem z głowy. Dziś? Najpierw ściągasz downloader. Uruchamiasz go, aby dowiedzieć się, że musisz ściągnąć przez niego program. W międzyczasie, jak nie będziesz dokładnie czytać wszystkiego, co napisane małym drukiem, to licz się z tym, że twoja wyszukiwarka i system zostanie 'zarażona' jakimś niesamowicie przydatnym i wręcz niezbędnym paskiem akcesoriów, na który nikt normalny nie zwróciłby nawet uwagi. Kiedy już przez to przebrniesz, to okazuje się, że twoja strona startowa została zmieniona, bo na pewno tak będzie lepiej. Noż kurwrwrrrr... Dzięki temu pierwsze kilka godzin po formacie było cholerną drogą przez mękę i odganianiem się od niskobudżetowego gówna, promowanego mniej więcej na poziomie muzyki pop...:facepalm:
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir

Za ten post Gizbarus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive margarita.
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Realkriss w 25 Kwi 2013, 08:18

Wpienia mnie, gdy bez powodu, bez prowokacji z mojej strony, atakuje mnie agresywnie, obraża i ocenia obcy człowiek, który nigdy na oczy nie widział, nie zna i nie ma pojęcia kim jestem.
Mężczyzna, który obraża publicznie obcą kobietę - jak go nazwać?
I dlaczego to robi?

EDIT: nie czytałam dalej SB, bo myślałam, że jak poszłam, to temat się skończył.
Powiem tyle: nigdy mnie w życiu nie spotkało takie chamstwo jak poniżej, nigdy nikt nie jechał mi po dziecku, życiu prywatnym, ani rodzinie.
Jestem porażona tym, co przeczytałam.
Zwracam się z otwartą, oficjalną prośbą do Administracji o conajmniej warna dla doriana za obrażanie innego użytkownika zgodnie z 1 punktem Regulaminu.

Przykład poniżej, oczywiście czytać należy od dołu.

[Wczoraj, 20:57] dorian: taka jest prawda, zwykła, podmalowana i przemądrzała bulwa na forum która dorwała kolesia-frajera/ konkubina pewno wychowującego nie jego dziecko - ale fart ma..
[Wczoraj, 20:53] dorian: nie ma tam jak wychowywać nie swoje dzieci
[Wczoraj, 20:52] dorian: konkubent, prawdobodobnie wlazł w babę z dzieckiem..... :Facepalm:
[Wczoraj, 20:48] dorian: nie chce nikogo obrazić, ale taka jest prawda, jest tutaj ktoś, komu się ona podoba?
[Wczoraj, 20:45] dorian: przeciez to zwykła bulwa, z niewielkim makijażem..
[Wczoraj, 20:41] dorian: pewno nie wie, o czym ja w ogóle gadam..
[Wczoraj, 20:40] dorian: Realkriss, czy ona wie gdzie należy kobieta/dziewczyną z wszelakimi różnicami od chłopów być?
[Wczoraj, 20:31] dorian: on imo nie ma, ale wypowiedziec się potrafi..
[Wczoraj, 20:31] dorian: bo zeby się szarogęsić i wykazać, to poza swoimi mądrościami to wygląd trza mieć, właśnie zwłaszcza do kobiet
[Wczoraj, 20:20] dorian: no i teraz tak, tak się zastanawiam co do kriss, kolejna baba, co złapała konkubenta na dziec..., yyy dupę? :facepalm:
[Wczoraj, 20:08] dorian: nienawidzę niedomówiem, zwłaszcza w relacjach damsko/męskich
[Wczoraj, 20:08] dorian: aj, bo jak się wqurfie , to jadę..
[Wczoraj, 20:06] dorian: ona to nawet pewno nie wie, co to kobieta
[Wczoraj, 20:05] dorian: wqurfia mnie ta baba/ibrzydkachłopczyca=zeroklnącejkobiecości, co tu więcej pisać..
Wczoraj, 19:53] dorian: ale.., brzydka jak noc a mądrzy się jakby miała naprawdę co pokazać..
[Wczoraj, 19:52] dorian: stulam..
[Wczoraj, 19:52] dorian: ja stalam ryj..
[Wczoraj, 19:52] dorian: ić i ciesz się, że cię ten cały konkubent w ogóle chce
[Wczoraj, 19:51] dorian: stare numery, spadaj brzydoto
[Wczoraj, 19:51] dorian: jeszcze napisz, zem pedofil..
[Wczoraj, 19:51] Realkriss: spieprzaj dziadu
[Wczoraj, 19:51] dorian: o, wytkneła mi moją żone, n/t której pojecia nie ma, stary n-er
[Wczoraj, 19:50] Realkriss: nie zniżę się do twojego poziomu
[Wczoraj, 19:50] Realkriss: i teraz myślisz, że będę kontynuować z tobą tą żałosną wojenkę?
[Wczoraj, 19:49] dorian: kriss, ile razy patrzę na te twoje wypowiedzi starające się dorównać chłopakaom.. :facepalm:
[Wczoraj, 19:49] Realkriss: rozliczaj z kobiecości swoją żonę, a nie człowieka, o którym nic nie wiesz
[Wczoraj, 19:49] dorian: żałosne
[Wczoraj, 19:49] Realkriss: ja natomiast nie lubię podstarzałych chamskich dziodów a nigdy cię nie zaczepiam
[Wczoraj, 19:48] dorian: no właśnie, czy przystoi prawdziwej kobiecie powiedzieć: dojebiesz
[Wczoraj, 19:48] dorian: a ja nie lubie przemądrzałych bab
[Wczoraj, 19:48] Realkriss: czy ja ciebie zaczepiam? omijam szołta szerokim łukiem jak tu jesteś bo się zaraz dojebiesz
[Wczoraj, 19:48] dorian: mądrzy się baba i tyle..(?)
[Wczoraj, 19:47] Realkriss: że się popiszesz przed gimbusami?
[Wczoraj, 19:47] Realkriss: myślisz, że dodaje ci to uroku albo inteligencji?
[Wczoraj, 19:47] dorian: o rany, znowu za duzo powiedziałem?
[Wczoraj, 19:47] Realkriss: dorian, po co ty to robisz?
[Wczoraj, 19:46] dorian: mówiąc krótko - osz kierfa :facepalm:
[Wczoraj, 19:46] dorian: 20:44 Realkriss jesteś żałosny z tymi swoimi prowokacyjkami - no fakt, jak patrzę na twoje zdjęcie, to fakt, jestem żałosny, nie ma imo na co patrzeć i to był z mojej strony błąd
[Wczoraj, 19:44] dorian: teraz jeszcze czekamy kriss, co się podobało twojemu dzieciakowi, albo nie..
[Wczoraj, 19:44] Realkriss: jesteś żałosny z tymi swoimi prowokacyjkami
[Wczoraj, 19:43] dorian: zabolała prawda :E
[Wczoraj, 19:43] dorian: o rany, to pojechałem..
[Wczoraj, 19:43] Realkriss: spadaj
[Wczoraj, 19:42] dorian: 20:40 Realkriss i mod kucykowy do Skyrima - a ty umiesz robić takie rzeczy, czy telko recenzować np. filmy, o których i tak już wsio wiadomo
[Wczoraj, 19:40] Realkriss: i mod kucykowy do Skyrima
[Wczoraj, 19:38] Realkriss: też tęsknię za zdzichem, zrobił mi komiks o tym, że Kriss to podła żmija
Ostatnio edytowany przez Realkriss 25 Kwi 2013, 11:05, edytowano w sumie 4 razy

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość, tomasz4815, ZiomB.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez vandr w 25 Kwi 2013, 08:29

Kriss, w 95% procentach przypadków, gdy dorian wchodzi w godzinach wieczornych na forum i prowokuje dyskusje o muzyce tudzież dopie*dala się do innych userów, jest po prostu pod wpływem %(co niczym specjalnym nie jest, bo niemal każdy sobie lubi dziabnąć kilka browców tudzież inny napitek w tejże porze dnia, a to, że na niektórych tak to działa to już po prostu specyfika człowieka i tyle ;)) więc wiedz, że to norma, hehe...Nie mniej jednak rozumiem Twoją frustrację, ale na przyszłość polecam nieco dystansu(innym również), bo gdybym miał się nerwicować o każdą wypowiedź totalnie "randomowych" ludzi ze świata to już dawno bym drapał wieko trumny pazurami. :D
Ostatnio edytowany przez vandr, 25 Kwi 2013, 09:08, edytowano w sumie 1 raz
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Pangia.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Tajemniczy w 25 Kwi 2013, 08:38

Też tak sądzę że albo był dziabnięty albo coś mu dzień poszedł nie po myśli i musiał wyładować frustrację. Padło akurat na ciebie :/ . Sam gadałem z nim parę razy na sb i zawsze dyskutowało się z nim normalnie, nie miałem żadnych spin. Co oczywiście w żaden sposób go nie usprawiedliwia, wszędzie nawet na sb obowiązuje elementarna kultura.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Terminus w 25 Kwi 2013, 10:24

% to akurat żadne usprawiedliwienie. Przy całej mojej sympatii do doriana powinien był dostać SB-baniaka na 24h i warn.

Wpienił mnie widok tłoczków wyjętych z mojego silnika w Skodzie. Mendy zrobiły je z takiego stopu stali, że "grzybek" po 100tys km zupełnie popękał i wyglądał jak kwiatek...
Ostatnio edytowany przez Terminus, 25 Kwi 2013, 10:28, edytowano w sumie 1 raz
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Kudkudak w 25 Kwi 2013, 10:27

A czego się spodziewaliście? Widać że "przekwita" :P

Nie mniej należy mu się jakaś kara, bo kiedy Kriss potem nie było nadal prowokował gawiedź swoimi bezsensownymi tekstami. I to według mnie bez najmniejszego powodu by wkraczać w takie strefy życia prywatnego.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Realkriss w 25 Kwi 2013, 10:31

Trudno mi zrozumieć, że w internecie panują takie obyczaje, że ludzie piją i wypisują głupoty do nieznajomych. Może nie jestem do tego przyzwyczajona, że mi ktoś, kogo nawet nie znam - ni z gruchy ni z pietruchy jedzie po rodzinie, wyglądzie, intelekcie, w "normalnym" życiu mi się to nie zdarza.
Pozostaje omijać szerokim łukiem i tyle, tak jak się przechodzi na drugą stronę ulicy na widok podchmielonych typów z pitbulem.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, scigacz1975.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez Kudkudak w 25 Kwi 2013, 12:10

Miałem nie być zazdrosny ale wpienia mnie to że...

:

Termi... :caleb:

Image
Image

Za ten post Kudkudak otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive tomasz4815.
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Postprzez Terminus w 25 Kwi 2013, 12:16

Na pociechę Ci powiem, że i tak jeszcze parę muszę dokupić :P
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kudkudak.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Woland w 25 Kwi 2013, 13:36

-Że wyniki egzaminów gimnazjalnych dopiero w... CZERWCU. To jest chore. No choćby kwestia wyboru szkoły- to powinno być szybciej by każdy wiedział gdzie może iść. A tak? Jest ryzyko że albo wynik będzie wspaniały a ktoś złoży papiery do słabszych szkół a mógł do lepszych albo na odwrót- będzie liczył na dobre wyniki a tu wszystkie podania potem odrzucą bo wyniki to tragedia. Jakby chcieli to by byli wstanie szybciej podać. Jakby chcieli...
- Koniec roku w czerwcu a materiał skończony, w sumie szkoła skończona. Teraz dwa miesiące byle jakoś ten czas zapchać. I po co to??? Nie można by było już końca roku???
- Chce mi się grać w Skyrima i WoTa ale mi się nie chce no ale mi się chce jednak... Czyli problem z cyklu "problemy Wolanda" :E

Odnośnie akcji Doriana...
:

Realkriss napisał(a):Wpienia mnie, gdy bez powodu, bez prowokacji z mojej strony, atakuje mnie agresywnie, obraża i ocenia obcy człowiek, który nigdy na oczy nie widział, nie zna i nie ma pojęcia kim jestem.
Mężczyzna, który obraża publicznie obcą kobietę - jak go nazwać?
I dlaczego to robi?

EDIT: nie czytałam dalej SB, bo myślałam, że jak poszłam, to temat się skończył.
Powiem tyle: nigdy mnie w życiu nie spotkało takie chamstwo jak poniżej, nigdy nikt nie jechał mi po dziecku, życiu prywatnym, ani rodzinie.

Cóż, odnośnie zachowań jak Dorian dobrze powiedział Nietzsche:
"Sądzenie i potępianie moralne jest ulubioną zemstą ludzi ograniczonych duchowo na ludziach mniej tępych jako też rodzajem odszkodowania za to, czego poskąpiła im przyroda, wreszcie pobudką do wzbogacenia i wysubtelnienia duchowego: — złośliwość uduchowią. " ("Poza dobrem i złem")
"Rozważmy jeszcze raz na zakończenie jaką wogóle naiwnością jest utrzymywać "człowiek powinien być takim lub owakim". Rzeczywistość ukazuje nam zachwycające bogactwo typów, nadmiar rozrzutnej gry form i igraszki zmian: a lada pokątny moralista oświadcza na to "nie! człowiek powinien być innym!" Ba, wie nawet jakim być powinien, maluje siebie i powiada "Ecce homo!" ("Zmierzch bożyszcz czyli jak filozofuje się młotem")
Jak ja to na początku czytałem, robiłem sobie jaja i pytałem po czyjej stronie mam się dołączyć, czy któraś strona mnie chce do pomocy w pyskówce oraz potem jak podjudzałem doriana to ja myślałem że ta kłótnia to dla beki jest jak to nie licząc tej z wczoraj zawsze jest na sb, innej kłótni któraby była na serio nie przypominam sobie :E
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Kudkudak w 25 Kwi 2013, 13:46

Przecież będziesz miał jeszcze całe wakacje. A i tak z Twoją elokwencją i poziomem rozumowania nie nadasz się wyżej, chyba że tylko udajesz skończonego idiotę :/
Image

Za ten post Kudkudak otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości