djcycu napisał(a):Ale to nie zmienia faktu że denerwują mnie te wszystkie demoty, artykuły, żarty i żarciki obrażające moją religię i jej wyznawców.
djcycu napisał(a):PS: Życzę takim ludziom żeby w biedzie pomógł mu katolik...

djcycu napisał(a): wyśmiewa JP2 (a myślę że każdy powinien szanować JP2 bo jego dzieło nie obejmuje tylko samej religii).

Tajemniczy.

xionc napisał(a):Chciałbym poznać te jego inne zasługi

Djcycu łącze się z tobą w bólu... U mnie na religii część klasy zachowuje się gorzej niż niedorobiona gimbaza. Przykład: ksiądz daje nam zadanie w grupie, pozwala nam na dobranie się w grupy oczywiście największe debile łączą się w jedną grupę a ja z kumplami, którzy zachowują się normalnie. Oni (grupa debili) rzucają gdzie popadnie a ksiądz na to nie reaguje. Potem, mimo tego, iż są katolikami to zaczynają wyzywać tych co robią (normalne grupy) od niedorobionych Katoli itd... Ksiądz mimo to dopiero pod koniec roku to zauważa i pedagoga wzywa, a on nic.Ale to nie zmienia faktu że denerwują mnie te wszystkie demoty, artykuły, żarty i żarciki obrażające moją religię i jej wyznawców.

djcycu napisał(a):[...]większość księży dobrze żyje kosztem naszej religii...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości