Universal napisał(a):W kwestii grafik popełniłeś pewien zasadniczy błąd - masz małe dpi, wygląda na domyślne 72
Universal napisał(a):Do druku o ile się nie mylę powinno być 300
Universal napisał(a):Skombinuj rysownika, to możemy zwektoryzować rysunki robione na wzór PipBoya.
Universal napisał(a):Ok, w kwestii dpi/ppi się specjalnie nie znam, bo nie widzę różnicy między kropkami (dots), a punktami (points, bo tak rozumiem ppi).
Universal napisał(a):nie mówię o amerykańskiej kresce, tylko o tym, że skoro Fallout ma swojego PipBoya, którego można użyć jako ozdobnika pól gry, to Stalker może mieć swojego miniStriełoka, który będzie pełnić podobną funkcję. Bynajmniej nie miałem na myśli Pipa z maską gazową i ryjem pijawki
Universal napisał(a):Jak ktoś zrobi rysunek i nie będzie on cholernie trudny, to mogę coś tam zwektoryzować, bo na tyle Corela, Inka czy inny szajs ogarniam.
Talbot napisał(a): na razie mam to co było na forum ( a po tym jak padł mój laptop to tylko tyle ) nałożyło się kilka spraw i po prostu zabrakło czasu. Z praktycznego punktu widzenia - nazwy pól, karty szansy oraz ryzyka i kilka grafik jest ready.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość