Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Soviet w 29 Cze 2013, 16:08

I dlaczego cię to w...pienia?
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Tajemniczy w 29 Cze 2013, 19:34

Qwa mać Soviecie tematy mi się pokićkały. Miało być w "Co was cieszy" :facepalm: . Niezbadane są zakresy ludzkiego nieogarnięcia :/ ...

Uwagi moderatora:

No fajnie, ale nie nabijaj już postów bezsensownych.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Kudkudak w 01 Lip 2013, 23:14

Jeszcze tydzień do piekła, trzeba będzie zbierać czereśnie...w słońcu, na rozgrzanej tapecie altany zbierać je od pieprzonej szatańskiej 6 do 14 po południu, na zmiane bo jeszcze schodzić na dół, gdzie indziej jeszcze też wyrosło nasienie zła. I jeszcze latające tam osy! Aaaa!

To nie był mój pomysł z sadzeniem tego gówna, bo i tak tego nie jem :caleb: Przynajmniej się opyli na targu :darthrexfilologbezpracyiperspektyw:
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Universal w 02 Lip 2013, 15:35

Nie polecam przekładania siatki z ręki do ręki podczas jazdy rowerem. Skończyło się na obitych nogach, ale gdybym jechał trochę szybciej, to mógłbym dostać nominację do nagrody Darwina, bo wyleciałbym na ulicę, pod samochód.
@Kud - niedługo mnie czeka przetachanie czterech ton wungla na zimę, więc znam po trosze ten ból :caleb:
Ostatnio edytowany przez Universal, 02 Lis 2025, 16:59, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez pan kozaq w 02 Lip 2013, 16:19

:arrowu: Tylko czterech?!
Panie, ja mam dziesięć. Co prawda idzie to w dwóch rzutach, ale robota w zimę to MA-SA-KRA.

Poza tym to w tej Bułgarii (gdzie jestem zamiast siedzieć w lesie na obozie ze znajomymi) temp dochodzi do 40'C. I nie mogę siedzieć przed kompem bo "szkoda wyjazdu".

Dobra idę popływać, może będzie lepiej...

P.S. W okolicy hotelu jest pewien opuszczony. Niedługo wrzucę na "Wasze fotografie" kilka fotek.
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
pan kozaq
Weteran

Dołączenie: 07 Mar 2012, 15:51
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 18:05
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 43

Postprzez utak3r w 03 Lip 2013, 02:22

Co mnie w...pienia?

Image

Uciekinierzy pieprzeni... :mad:
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez Gro3a w 03 Lip 2013, 20:38

A mnie strasznie wkur**ł drastyczny widok, gdy wróciłem z nocnej zmiany. Poszedłem do garażu i zobaczyłem przerażający widok: po całym pomieszczeniu walały się skorupki jajek, pióra i szczątki gołębi.... Sprawdziłem wejście do gołębnika i zobaczyłem kawałek pogiętej siatki i niewielką dziurę. Prawdopodobnie dostała się tam kuna i zeżarła mi 18 młodych gołębi z tego i zeszłego roku... Po ogródku walały się pióra i truchła tylko sześciu z nich :/ Co roku o tej porze zdarza się mi to samo, mimo że znacznie wzmocniłem wejście do gołębnika...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez LSkiper w 04 Lip 2013, 23:52

Wpienia mnie ostatnio na moim osiedlu moda na teksty typu: c.h.w.d.p itp. Rzucane przez dzieci w wieku od 6-10 lat.
Taka sytuacja: ostatnio przechodzę obok sąsiedniego bloku i widzę 8-latka co wypisuje na ścianie bloku c.h.w.d.p dupa itd. Zgnoiłem go i sobie poszedł. Na drugi dzień idę obok tego samego dzieciaka rozmawiającego z rówieśnikami i mówi coś o Turcji. To ja się go spytałem co to jest Turcja, a on do mnie takie coś: Egipt, Irak, Iran, Afganistan, Turcja obwieszony granatami zamachowiec samobójca! No ku*wa czy to z tym dzieckiem jest coś nie tak, czy z jego rodzicami, bo ja w jego wieku bym dał poprawną odpowiedź, a nie jakieś chore cytaty z gównianych podrzędnych utworów dla debili... Chętnie bym do starych tego Szczyla zadzwonił i poinformował bym ich.o debiliźmie własnego dziecka, które nawet u komunii pewnie nie było... Ew. Poszedłbym do jego domu i wyje*ał jego komputer przez okno... No bo na ch*j mu on, skoro pewnie przez komputer jest taki popie**olony...
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: Dzisiaj, 10:29
Miejscowość: Posen
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 39

Postprzez scigacz1975 w 05 Lip 2013, 00:44

A może lepszy efekt dało by posłanie rodziców dzieciaka do szkoły.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Cysiu w 05 Lip 2013, 01:19

Nie zabieram za bardzo głosu w tych sprawach ani w takich tematach na forum, ale ja widząc takie dzieci zaczynam obstawać za własnowolną aborcją. Boję się myśleć, co z takowych gagatków wyrośnie... Jeżeli oni mają być kolejnym pokoleniem obejmującym władzę na ziemi, to zamawiam eutanazję. Obecna sytuacja młodzieży w mniejszych miejscowościach (sam z takowej pochodzę) jest często naprawdę opłakana.
Rozumiem pewne kwestie rodzinne, pewne uszczerbki psychiczne spowodowane często sytuacją w domach i wychowaniem rodziców, ale Chryste Jedyny... To, co często widać przekracza ludzkie pojęcie. Problemy z młodzieżą, gimnazjalistami są wystarczającym powodem do zmartwień, a, jak sami widzicie, z dzieciakami wcale nie jest lepiej! Pierwszym pytaniem w tej sprawie będzie: Kto jest temu winny? Dlaczego tak się dzieje?
Winę możemy zrzucać na media, rodziców, środowisko, inną młodzież, wszelkie patologie. Odpowiedź i tak będzie dotyczyła wszystkich wymienionych i wina zapewne będzie leżała po środku. Ważniejszym pytaniem jest jednak: CO możemy z tym zrobić? JAK temu zaradzić? i przede wszystkim: Czy DA SIĘ i czy WSZYSCY chcemy temu zaradzić?...
Awatar użytkownika
Cysiu
Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2009, 19:46
Ostatnio był: 02 Lut 2026, 20:19
Miejscowość: Szczecin
Kozaki: 84

Postprzez Gizbarus w 05 Lip 2013, 08:35

Wina przede wszystkim leży po stronie rodziców w tym wypadku - dzieciaki w tym wieku mają tendencję do powtarzania tego, co słyszą w domu. Jak rodzice gadają w ten sposób, mały mimowolnie będzie ich naśladować do pewnego stopnia. Chore jest też zganianie na przykład kwestii wychowania na szkołę - jakby to oni mieli być odpowiedzialni za tą kwestię :facepalm:

I pomyśleć, że jeszcze z dziesięć-piętnaście lat temu takie rzeczy trafiały się sporadycznie...
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez TheKapiozo w 05 Lip 2013, 11:34

Politycy (zadziwiające :P )
Moja zdolność do wyszukiwania literówek. Może to małe pomyłki, ale je niemal zawsze widzę i one mnie wkurzają! To wkurzające. :/
Gimbusy zarówno z pokemonkami które uważają się za lepsze i "mondżejsze" od gimbusów.
"Gwiaźdećki" takie jak 1D i Justin Bieber.
JP Czyli hasło gimbusów i dresów wyrażających swą chęć uprawiania stosunków seksualnych z dzielnymi stróżami prawa. =D
Polskie drogi.
Dresy.
Jonasi. Uważani przez pokemonki za "tru rok"(Wiem wiem, może już nie są modni ale musiałem to powiedzieć :P ).
BBCode. Wole normalne, znaczkowe emotki! ;-(
ku*wy używane w roli przecinka. Rozumiem że można przekląć raz na jakieś kilka(naście?) zdań. To może pomóc się wyrazić, ale co za dużo to nie zdrowo!
Ci co uważają że metal to bezsensowne darcie ryja. Może screamo, ono tak. Ale nie metal!
Fanatycy religijni.
Było by więcej ale mam dziś za dobry dzień by se takie pierdoły przypominać. =D
TheKapiozo
Kot

Dołączenie: 04 Lip 2013, 18:16
Ostatnio był: 12 Mar 2014, 17:23
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości