Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 29 Wrz 2013, 13:07

Trzeba się hartować :P Przez ostatnią zimę zapieprzałem do szkoły rowerem, na praktyki autem (ale na warsztacie temp. oscylowała w okolicy 10 stopni, bo robili i zresztą wciąż robią remont i praktycznie nie było jednej ściany) i „dzięki temu” jak ostatnio wracałem na rowerze ze szkoły w przyzwoitym deszczu, to ani nawet mnie nie ruszyło, a wracałem w takiej cieniutkiej dresowej wiatrówce, co tyle tylko że wiatru nie przepuszcza. Jakoś z wiekiem choroby coraz mniej się mnie czepiają. Chociaż tyle dobrego, że zdrowie nie dokucza.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez LSkiper w 29 Wrz 2013, 16:21

Wkurza mnie to, że w szkole mam wszystkie objawy przeziębienia, a jak wrócę do domu to odrazu mi przechodzi ale jestem taki zmęczony, że nawet iść do kuchni po herbatę mi się nie chce.
Wkurza mnie jeszcze ban Wolanda, z nim na SB może i jest problem, ale SB bez niego stoi na poziomie gówna (dziękujemy Glaekenowi).
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 10:29
Miejscowość: Posen
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 39

Postprzez Kudkudak w 29 Wrz 2013, 16:54

LSkiper napisał(a):ale SB bez niego stoi na poziomie gówna (dziękujemy Glaekenowi).

Między innymi dzięki Tobie. Na siłę starasz się być zabawny albo zauważony...? I oprócz Twojego posta wku*wia mnie jeszcze obecność serduszkowej cenzury na forum...
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Pangia w 29 Wrz 2013, 17:39

Wkurza mnie, że jakiś kretyn urwał mi prawe lusterko (a że jakimś cudem do tego auta nie ma manualnych lusterek…), parkowanie autem to istna katorga. A że dzisiaj jakiś debil mnie zastawił tak, że skutecznie uniemożliwił mi wyjazd autem, bo z poziomu fotela kierowcy nic nie widziałem, to… musiałem ją wypchnąć :D 15 minut się z tym pie♥doliłem, ale wyjechałem, choć z duszą na ramieniu (chyba by mnie szlag trafił, jakbym obtarł auto).
Kudkudak napisał(a):I oprócz Twojego posta wku*wia mnie jeszcze obecność serduszkowej cenzury na forum...

Kud, zazdroszczę CI życia, skoro Twoim największym problemem jest znaczek na ekranie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez vandr w 29 Wrz 2013, 17:49

Pangia napisał(a):parkowanie autem to istna katorga.

Poważnie parkowanie autem to dla Ciebie katorga? :) Myślałem, że to jedna z podstawowych umiejętności, które musi opanować w stopniu bardzo dobrym każdy facet, jeśli chce nazywać się kierowcą, a nie "babą".
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Pangia w 29 Wrz 2013, 17:54

No wiesz… Jak nie masz lusterka, a chcesz wjechać 4-metrowym autem w 5-metrową lukę, to parkuje się źle :P
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Alchemik w 29 Wrz 2013, 21:49

To ja po to takie odwalam humory i odchodzę z forum na pół roku, by...
-Zalew gimbokomunistów na forum się odbywał...Bezczelność!
-Noszenie fedory do czegoś innego, niż garniak (Nie forumowe, ale mnie wku*wia)
-brak czekolady w tym tygodniu (lepiej spamić na forum z tabliczką czekolady w gębie)
-To, że mimo mojej nieobecności na forum, przez tyle czasu, Kowek nadal jest adminem.
Lizać stópki, niuchać stópki

Za ten post Alchemik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe, M3Fis70.
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Wczoraj, 23:11
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez margarita w 30 Wrz 2013, 18:55

Ja się dziś dwa razy przy ludziach wywaliłam. Ale jest dobra strona - na WAT w razie niekojarzenia mojej osoby przy przedstawianiu się mogę dodać: "No wiesz, wywaliłam się przy wydawaniu legitymacji" i wszyscy będą wiedzieć, o kogo chodzi... :E
– Tato, dlaczego nie możemy jechać z tobą?
– (do siebie) Bo jesteś mortalem, synku, a ja nie lubię paradoksu.

Za ten post margarita otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe.
Awatar użytkownika
margarita
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2011, 19:17
Ostatnio była: 21 Lis 2015, 21:28
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 129

Postprzez kapucha w 30 Wrz 2013, 22:45

Dzisiaj miałem najbardziej chorą sytuację na drodze w moim życiu. Jadę obwodnicą miasta około 70km/h w miejscu, w którym mogę maks. tyle jechać. Lekki zakręt, ciut za skrzyżowaniem, po lewej mam wysepkę z kostki brukowej oddzielającą pasy ruchu. Co się dzieje? Jakiś debil za mną ciśnie tirem grubo powyżej ograniczenia i wyprzedza mnie po wysepce, mimo że na następnym pasie ruchu jedzie samochód z naprzeciwka :facepalm: Za coś takiego powinien na miejscu stracić prawko, razem z kilkoma ząbkami.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Pangia w 01 Paź 2013, 12:32

W niedzielę miałem podobną sytuację, tylko że nie jechał TIR, tylko MB C-klasa 270 CDI. Jakby to było jakieś AMG, to bym się nie dziwił, że facet mnie wyprzedza na 30-metrowym pasie do skrętu w lewo, ale nienajmocniejszy diesel? W ogóle to jakiś poj♥b był, auto z naprzeciwka jedzie, a ten na terenie zabudowanym, na podwójnej ciągłej zjeżdża na lewy pas i rura. A jeszcze jechał z kimś, o ile dobrze widziałem w lusterku, więc nie wiem, czy chciał się zabić, czy co…
A co do TIR-ów to przypomniał mi się odcinek Drogówki, jak złapali białoruskiego czy tam litewskiego kierowcę i na pytanie, czemu tak szalał po drodze (wyprzedzanie pod górkę, na trzeciego i na ciągłej, nie mówiąc o przekroczeniu prędkości) odparł, że… jest profesjonalnym, zawodowym kierowcą ciężarówki i wolno mu tak jeździć.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez MetalowyStalker w 01 Paź 2013, 13:24

Pamiętam jak to oglądałem prawie sie piwem zachłysnąłem :E U mnie zrywają asfalt i hałasują a ja nienawidzę hałasu, no ale cóż przynajmniej będzie nowy, dodatkowo mają rozkuwać chodnik który wygląda jakby pizdnął w niego niemiecki pocisk z moździerza i bedzie jeszcze więcej hałasu :mad:
Image

O ciemności, jeśli tylko w Twych ramionach spocząć mógłbym
Na chwilę i z doczesnymi oczami
Ujrzeć Twój gasnący uśmiech
Awatar użytkownika
MetalowyStalker
Stalker

Dołączenie: 27 Mar 2013, 10:27
Ostatnio był: 18 Cze 2017, 21:16
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 12

Postprzez kolokolo98 w 05 Paź 2013, 20:35

Beznadziejna forma Manchesteru United :/
Jak tak dalej pójdzie, to skończy się na jakimś 8-10 miejscu :(. Już tęsknie za Fergusonem.
Image
"Today I didn't even have to use my AK
I gotta say it was a good day"
Awatar użytkownika
kolokolo98
Tropiciel

Dołączenie: 08 Mar 2011, 18:34
Ostatnio był: 22 Kwi 2018, 18:14
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 22

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości