Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez KoweK w 14 Lip 2011, 23:28

Polecam zainstalowanie Firefoxa/Chrome + Adblock i przestać srać żarem nt. reklam.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive viernio.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 01:25
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1476

Reklamy Google

Postprzez xionc w 15 Lip 2011, 17:21

Opere...
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez CONAN w 25 Lip 2011, 17:57

Mnie wpienia
-Jak ktoś chce czegoś ode mnie w momencie w którym usiądę do kompa ,a wcześniej nie powie że ma sprawę
-Gra Metin2 i nooby które próbują wyłudzić kasę na tzw "Smocze Monety"
-Gdy w sklepie Proszę o piwo z lodówki a dostaje Ciepłe :/
-Gdy mi się gra na złość ścina w najmniej nie oczekiwanym momencie
-Gdy blokują mi konto
-Dzieciaki sąsiadów łażą kolo domu i drą ta Mor** jak nienormalne :/
-Stare Babcie "Mochery" które pchają się na chama do autobusu i wejść nie można
P.S- tak jedna ździeliła mi laską , bo się pchała żeby usiaść
-gdy mam na GG status nie przeszkadzać to wtedy najwięcej osób pisze

To na razie wszystko
"Jeśli nie możesz znaleźć czegoś dlaczego
chciałbyś żyć, postaraj się znaleźć coś,
za co chciałbyś umrzeć"
Tupac Amaru Shakur
Image
Awatar użytkownika
CONAN
Weteran

Dołączenie: 13 Lip 2011, 16:29
Ostatnio był: 16 Sty 2024, 21:27
Miejscowość: Amsterdam
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 101

Postprzez KoweK w 28 Lip 2011, 00:14

No wcześniej napisałem trochę mało wartościowego posta (aczkolwiek na temat!), ale jako że mam zły dzień oraz jestem wku*wiony, to troszkę wyżalę się w tym poście.

1) Typowe babskie fochy! Nie ma nic bardziej wku*wiającego niż kobieta, której ch*j wie o co chodzi. Skąd się biorą takie zachowania u was?

2) Gadki calebów i innych niedokształconych na ten temat o optymalizacji, wydajności i innych techonologicznych sprawach. Zazwyczaj Ci ludzie to zwykli gracze, którzy gówno wiedzą, co w grze jest i dlaczego tak ona chodzi a nie inaczej.

3) Analfabeci, którzy piszą "NA PRAWDĘ". Na prawdę to się możesz zesrać, wskoczyć, nasikać, usiąść, naskoczyć i co tam chcesz. Ten wyraz piszemy o tak: naprawdę. Zanotować.

4) Okres u kobiety (patrz pkt 1).

5) Fanatycy JKM-a, którzy wszędzie widzą faszyzm i spisek "pedalskich" grup, ustawiają sobie wszędzie ich logo na avatary, nie mają swojego mózgu i ze wszystkim, co mówi, zgadzają się w 100%.

6) Szpiedzy oraz Pyro w Team Fortress 2. Chyba dwie najbardziej wku*wiające klasy jakie ktokolwiek stworzył. Jeden wpieprza się w akcję gdy każdego ładnie nawalam, a drugi jak zacznie tym swoim dupalaczem miotać to ni ch*ja można go zabić czy cokolwiek, bo ten ogień wszystko zasłania!

7) AQQ 2.+ i to w jaki kierunek twórca owego komunikatora poszedł. Mam go od 2003 r. i komunikator jest wg mnie najlepszy, ale wersja 1.4 była, wg mnie, najlepsza. Do dziś 2.0 nie ma tego, co miało 1.4. No i te bugi w aktualnych wersjach... Używam, bo i tak nie ma lepszej alternatywy.

8) Mulenie komputera przy dodaniu komunikatora Tlen 6 do autostartu. Mój system z tym programikiem ładuje się całą minutę po zalogowaniu. Porażka. Bez tego włącza się 5 sek.

9) Niekiedy ta strona i forum. To, że muszę zrobić działy, których i tak się już w ch*j narobiłem. To, że czasami coś spie*dolę na forum i muszę to naprawiać!

10) Moja własna głupota jeśli chodzi o niektóre sprawy. Często czegoś nie przemyślę zbyt dokładnie. Zdarza się rzadko, ale jednak... chociaż uczę się na błędach.

11) Ceny benzyny oraz gazu.

12) Nasz rząd i cała reszta kłamliwych obiboków.

13) Komuchy, nacjonaliści, socjaliści, naziści, rasiści, faszyści i reszta ścierwa.

14) Szufladkowanie ludzi do subkultur. Po co? Na co? Każdy jest sobą. Dziecinadą jest to, jak to ludzie szpanują, że są punkami czy tam metalami. A co w ogóle jest ideałem, np. takiego punka lub metala?

15) Szufladkowanie muzyki i ludzie, którzy to robią. Choć w sumie Ci ludzie wywołują u mnie uśmiech politowania. "To jest metalcore" "Nie! To jest melodic death metal". Porażka. Zamiast szufladkować, wolę słuchać! Wszystkiego co mi się podoba. A przez moje głośniki naprawdę wyszło wiele rodzajów muzyki. No, a typowy punk czy metal nie pozwoli sobie by z jego głośników leciało techno albo hip hop! I to samo z dresami w przypadku metalu.

16) Gadania o komercji w muzyce. Ludzie zarabiają na muzyce i to jest normalne. Każdy to robi ZA KASĘ (nie mówię, że wszyscy artyści robią to dla kasy) - w takim systemie żyjemy, podobno w kapitalistycznym... Najśmieszniejsze jest to, gdy ktoś słuchający Metallicy, Iron Maidenu albo czegokolwiek innego zarzuca, np. takiej Lady Gadze komercję. No trzymajcie mnie. Na pewno twórcy Metallici mieszkają na motorach i mają po jednej gitarze, perkusji i mikrofonie, całą kasę oddają potrzebującym, bo jak można być komercyjnym...

17) Ludzie, którzy nie dają dojść do zdania.

18) Hipokryci!

19) "Obrońcy zwierząt", którzy dumnie walczą o prawa zwierząt, a potem wracają do domu i wcinają swojego kurczaczka albo świnkę.

20) Google, który zmienia swoje serwisy w taki sposób, że minimalizuje wygląd, a minimalizacja = więcej klikania. Nie wiem po co to... kiedyś człowiek miał ikonkę wiadomości do skrzynki odbiorczej, a teraz to trzeba kliknąć tu i tam. Tak samo tworzenie playlist, dodawanie do ulubionych. Wszędzie +1 do klikania myszą. Wiem, że to mało, ale w porównaniu do tego jak YT był w 2006-2009 przejrzysty i intuicyjny, to nowy jest do dupy. Jeszcze jak wprowadzą nowy wygląd Google Adsens - który jest obecnie w fazie beta i nie jest obowiązkowy - to już całkowicie chyba się wku*wię.

21) Aktualizacja motywów w PHPBB, która potrafi przywracać stare wersje plików przez co bardzo często muszę od nowa pisać dość sporo (jak dla mnie :E ) kodu CSS.

22) Nieakceptowalne polskie środowisko, które potrafi wpieprzyć dla chłopaka z kolczykiem na twarzy. Całkowity brak chociażby tolerancji dla ludzi oryginalnych. Debile, którzy oglądają telewizję - niekoniecznie publiczną - i widząc homoseksualistę wcześniej bluzgając na niego jaki to on poje*any i w ogóle zamiast przełączyć kanał.

23) Ignorancja.

24) To, że w ogóle istnieją ludzie, którzy rozwalają swoje rodziny zdradzając parterów.

25) Ojcowie i matki, którzy nie spędzają ze swoim dzieckiem czasu.

26) Ludzie, którzy biorą jakiekolwiek zwierzę do domu i nie potrafią się nim zaopiekować. Zwalają to na głupotę zwierzęcia, na to, że jest nieposłuszne, a to po prostu zwykłe zaniedbanie, lenistwo i brak czasu dla pupila przez partnera, a zwierze najczęściej tego potrzebuje. Niestety nadal są idioci na świecie, którzy wywożą swoje psy do lasu, by je tam zostawiać. Zapomniałbym wspomnieć o wszelkiej maści gryzoni, w szczególności królików, które są dręczone przez małe dzieci...

27) Wesela, chrzciny i inne chrześcijański "imprezy". Mam do nich uraz. Zawsze w rodzinie znajdą się tacy, co lubią wyśmiać moją dietę, a na kuchni zawsze znajdą się tacy, że gdy poproszę o wegetariańskie danie, to dostanę rybę z ziemniakami i sałatą. :facepalm:

28) Ludzie, którzy mówią, że ryba to nie mięso (w nawiązaniu do punktu 27).

29) Moje biurko komputerowe, na którym nie mogę kupić sobie zajebistej klawiatury dla graczy, z tryliardem makr i innymi duperelami tylko dlatego, że nie mam na to miejsca!

30) To, że nie mogę znaleźć odpowiadającej mi podkładki pod mysz na necie. Od 2005 roku jadę na podkładce od CD-Action.

31) To uczucie, gdy wiesz, że trzeba zjeść, trzymasz dietę, a nie masz siły...

32) Brak motywacji na treningach, uczucie bezsilności.

33) Pokolenie JP. W szczególności to, co mówi "je*ać Policję", "Bez niej byłoby lepiej" "Śmierć konfidentom", "Wolność złodziejom", etc. Większego idiotyzmu nie widziałem. To chyba musi się zestarzeć i wymrzeć tak samo jak "moherowe berety".

34) To, że wiele rzeczy mnie jeszcze wpienia, wkurza, etc. ale nie pamiętam, co jeszcze i na tym punkcie muszę skończyć tego posta.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Soviet, Wheeljack, scigacz1975, Pyr0.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez scigacz1975 w 28 Lip 2011, 00:35

Mały off-top do @Kowka
- każdy ma kiedyś zły dzień - przejdzie i Tobie i jej.

A w pozostałych przypadkach mam jedną prawdę:

"Po świecie chodzą ludzie i taborety. Człowiek taboreta zrozumie - taboret człowieka nigdy. Bądź człowiekiem i zrozum taboreta"

Edit: :arrowd: A to sorry
Ostatnio edytowany przez scigacz1975, 28 Lip 2011, 00:40, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 11 Lis 2024, 01:03
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez KoweK w 28 Lip 2011, 00:39

scigacz1975 napisał(a):przejdzie i Tobie i jej.

Hm... sprostuję. "Ona" ma dobry dzień, pierwszy punkt to zbieg okoliczności i nie odzwierciedla mojego wku*wu w żaden sposób. :P

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez Michu w 28 Lip 2011, 00:48

1. Tępe demotywatory, w których ktoś wrzuca obrazek na którym wyraźnie wiadomo o co chodzi - ale go podpisuje a ten trafia na główną. Chyba dla idiotów, którym trzeba to wytłumaczyć?
2. Jak Kowek powiedział, babskie fochy. Ale z mojej strony to bardziej jestem przewrażliwiony na niezdecydowanie, 'bo tak' "nieważne' i inne odzywki, które mnie do szału doprowadzają.
3. Naiwniaki na facebooku, darmowe bluzy - you'r ass. Swoją drogą fajnie się na takich zarabia ;)
4. Chcąc pokazać jak bardzo się czymś nie interesujemy musimy o tym napisać, czyli jednak się tym kur*a interesujecie i robicie to na pokaz. Też mnie to nieziemsko wkurza...
5. Jak ktoś się na czymś nie zna, ale udaje przy mnie że wszystko wie i jeszcze poucza... Nie lepiej po prostu być szczerym i przyznać się do błędu? O wiele bardziej wolę osoby które gdy czegoś nie wiedzą to o tym mówią, a nie próbują to zamaskować bo wtedy jeszcze bardziej to widać.
6. Nałogowo klnące kobiety, ble.
7. Sam jestem bardzo nerwowy (taka moja natura, staram się z tym walczyć), ale nie znoszę gdy ktoś jest nadmiernie nerwowy i na wszystko narzeka/za dużo gada.

Większość przykładów z internetu, ale tutaj najłatwiej wyłapać takie rzeczy.

Za ten post Michu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive The Witcher.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez cep_bojowy w 28 Lip 2011, 11:24

1. Ludzie, którzy uważają, że gatunek muzyki, który słuchają jest zaje*isty i jedyny, a cała reszta to gówno. Szczególnie to widać u fanów rocka i metalu.
2. Ekstremiści polityczni. Albo wszędzie widzą nazizm, faszyzm, rasizm, seksizm, homofobię, ksenofobię i pogwałcenie praw zwierząt albo żydowsko-komunistyczno-masońsko-homoseksualny spisek wymierzony w Polskę.
3. Pesymiści. Ja sam może nie jestem wielkim optymistą, ale wkurza mnie strasznie ciągłe narzekanie jaki to świat jest zły, a życie jest do dupy itd.
4. Ludzie, którzy dużo krytykują, oceniają, komentują, a sami nie są lepsi od innych.
5. Reklamy banków. Naciągactwo i mydlenie oczu.
6. Nasi politycy.
7. Ludzie, którzy noszą koszulki z Che Guevarą, Stalinem, Leninem, sierpem i myślą, że są "fajni".

Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę.
Ostatnio edytowany przez cep_bojowy, 28 Lip 2011, 11:32, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
cep_bojowy
Stalker

Dołączenie: 18 Lip 2011, 12:52
Ostatnio był: 14 Lip 2014, 23:08
Miejscowość: R'lyeh
Kozaki: 25

Postprzez Realkriss w 28 Lip 2011, 11:29

Nadęte, konsumpcyjnie nastawione do życia bachory bogatych rodziców. Dzieci bez zainteresowań i pasji.
Różowe panienki, które moja Córka nazywa klasowymi Księżniczkami Disneya, puste jak bęben szamana i ich otipsowane mamuśki, dla których wyjście klasy do Muzeum Ziemi jest "mega bez sensu".
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 26 Wrz 2024, 11:46
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 881

Postprzez Krzysu_Pl w 28 Lip 2011, 11:50

1) Pogoda. Nieważne jak, zawsze jest źle.
2) Trąbiące babki. (oczywiście w tych swoich tico-podobnych wehikułach)
3) Bezsenność.
4) Zbyt twarde/miękkie kółka do deski.
5) Psy szczekające o 8:00 rano.
6) Zacinające się windy.
Awatar użytkownika
Krzysu_Pl
Tropiciel

Dołączenie: 05 Maj 2010, 19:23
Ostatnio był: 24 Kwi 2022, 21:40
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 81

Postprzez StalkerCiastek w 28 Lip 2011, 12:00

1. "Kobiece fochy" szczególnie te długotrwałe - kilka miesięcy.
2. Zacofanie naszego kraju. Z radością patrzę jak budują i remontują następne kilometry dróg, ale do Zachodu nadal nam daleko.
3. Politycy. Te wszystkie przedwyborcze obietnice których później i tak nie spełniają. PiS i jego fanatyzm to już totalna żenada.
4. Smoleńsk, Tupolew, Tu-101, Lech Kaczyński, "komisja Millera", a w szczególności pan Macierewicz. Co za kretyn, jego chyba w najgorszych koszmarach gwałcą rosyjscy komuniści i tajni agenci dlatego taki zawzięty. Ta jego biała księga...
5. Treningi i jakaś dziwna, zniewalająca niechęć. Przykładowo mam w planie zrobienie 150 pompek (podzielonych seriami) i jak myślę o tym to mi ręce opadają. Czuję taką ogromną, psychiczną bezsilność, chęć rezygnacji, załamanie wręcz. Ciężko się przełamać. Najgorzej mam z brzuszkami - czasochłonne i monotonne.
6. Natrętni ludzie. Koledzy.
7. Szkoła ogólnie.

Jest tego o wiele więcej oczywiście.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Kozaki: 58

Postprzez tomasz4815 w 28 Lip 2011, 12:10

Zwinąłem to w spoiler, bo dużo tego jest :mad:
:

1] Gimnazjaliści z koszulką "JP", słuchający rapu gówniarze.
2] Metaluchy, rockowcy
3] Bogate bachory
4] Dresy. Kozaki w grupie, a samemu w dupie!
5] Inne po**bane subkultury Skejty, Skini itp.
6] Zamulający komp
7] Bugi w grach
8] Trolle, spamerzy na forach
9] Dyslektycy
10] Down'y (wiem, że to choroba ale przepraszam taki już jestem...)
11] Jak zagrabiam siano, a tu burza idzie i trzeba się śpieszyć, gdy wszystko sie pie$%^&i
12] Jak się zakopie ciągnikiem
13] Ponad 18-letni leszcze wożący się furą z kumplami na full muzyce
14] Disco-polowcy, hip-hopowcy, raperzy np. taki "Peja"
15] "Firma" za nienawiść do policji, którą wpajają słuchaczom
16] Tusk i Komorowski sprzedający się Ruskom
17] Strajki

i jeszcze parna, duszna pogoda.
Mi nie chodziło o tych z dodatkowym chromosomem!!! Aj z resztą moja wina nie wyraziłem się dość jasno :facepalm: To było do "klasowych idiotów". Takich typków szczególnie z gimnazjów...Cieszę się, że w liceach jest tego znacznie mniej :D A tak w ogóle to jak już coś to napisałbym "Ludzi z zespołem Downa". No nieważne. Pozdro
Ostatnio edytowany przez tomasz4815 28 Lip 2011, 15:21, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
tomasz4815
Łowca

Dołączenie: 17 Lut 2011, 12:46
Ostatnio był: Wczoraj, 15:37
Miejscowość: Tam, gdzie atik czołgiem jeździ.
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 96

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości