SandFighter napisał(a):No to po kiego nam ten walony wskaźnik?!

SandFighter napisał(a):Powiem szczerze, że naprawdę na samej podstawce jest niemożliwością podejście na tyle blisko by wpakować gościowi, czy choćby pijawce nóż w plery.
SandFighter napisał(a):Tylko dlaczego tego nie wzięło pod uwagę GSC?

a musiało?
SandFighter napisał(a):a musiało?
W wersji alpha było przedstawione skradanie się i nawet stealth kill z nożem, ale pewni po przyjściu pana Sharpe'a wszystko się zmieniło i musieli pójśc na łatwiznę tłumacząc się tym, że skoro my ih wykrywamy, to oni nas tez muszą, nie?
Żenada...
This meter indicates whether or not enemies can see you, but it doesn't work like eg. the jewel in the Thief series. The meter will go up and down when enemies can actually see you - in other words, if an enemy has spotted you the meter is likely to be full; if you're only partially visible to an enemy, the meter may be eg. half or 2/3 full.

zubol napisał(a):mi sie udało dołączyć do wolności (przez przypadek niewiem jak) w rankingu pisze Naznaczony frakcja wolnośc .Ludzie z powinności są nastawieni do mnie wrogo.Wszyscy z wolności są nastawieni do mnie przyjacielsko.

Dziarsky napisał(a):SandFighter napisał(a):a musiało?
W wersji alpha było przedstawione skradanie się i nawet stealth kill z nożem, ale pewni po przyjściu pana Sharpe'a wszystko się zmieniło i musieli pójśc na łatwiznę tłumacząc się tym, że skoro my ih wykrywamy, to oni nas tez muszą, nie?
Żenada...
Żadna żenada, raczej nigdy nie dowiemy się dokładnie jak było więc nie ma co gdybać.
EDIT:
Znalazłem coś ciekawego w temacie skradania - z serwisu Survival Zone:
- Kod: Zaznacz wszystko
This meter indicates whether or not enemies can see you, but it doesn't work like eg. the jewel in the Thief series. The meter will go up and down when enemies can actually see you - in other words, if an enemy has spotted you the meter is likely to be full; if you're only partially visible to an enemy, the meter may be eg. half or 2/3 full.
Rozumiem to w ten sposób, że ten indykator pokazuje nam prawdopodobieństwo z jakim możemy zostać zobaczeni przez wroga a nie to czy on nas widzi czy nie.
Zgodnie z tym rozumowaniem na otwartym terenie będzie pokazywał, że jesteśmy widoczni więc narażeni na atak a gdzieś w małym pomieszczeniu za skrzyniami będziemy w miarę osłonięci więc bezpieczni. Paradoksalnie na tym otwartym terenie jak nikogo nie będzie to mamy spokój a jeśli w tych pomieszczeniach jest dużo przeciwników to możemy być narażeni na ich atak. Tu leży sens pracy tego indykatora.
Sprawdźcie w grze czy tak faktycznie jest to wykluczymy to, że on ponoć nie działa.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości