Już nie pamiętam ale napewno 15 macek pijawki i 30 ślepi mięsacza reszta to już nie wiem

Chłopaki mam problem i to poważny... Ta zwalona Solianka wkurzyła mnie niemiłosiernie. Chodzi o to że jak wezmę zadanie z przyniesieniem Playboya dla Maxa to z Krugłowem nie da się rozmawiać. Ta piz*a stoi jak wryta naprzeciw drzwi w bunkrze i nie zamierza ze mną rozmawiać... Nie reaguje na wciskanie klawisza... Zapisałem więc i wczytałem grę... O dziwo po załadowaniu Krugłow upada na ziemię i ginie... Szlag jasny by to trafił! Co mam zrobić? Wali mnie to zadanie... Mogę sobie je wykonać na czerwono rzucając Maxowi pod nogi butlę z gazem i detonując ją ale jak na złość Krugłow jest potrzebny do misji następnych... Co mam zrobić? Przeczekanie emisji, sny i inne pierdoły nic nie dały.
Drugie pytanie brzmi: Gdzie znajdę cholerny notebook Arhary w czerwonym lesie? Szukam po całym lasku ale nic nie ma... On leży przy jakimś trupie albo coś? Pokażcie chłopaki gdzie to jest bo mi się nie uśmiecha ganiać za nim cały dzień i szukać. Coś czuję że jak skończę Gówniankę to wypierdzielę tego moda uprzednio zabierając sobie broń i inne ciekawe i przemyślane rzeczy.
Problem rozwiązany. szukać niedaleko helikoptera pod skałami w plecaku obok zielonej skrzyni... Ci autorzy są poje*ani... Naprawdę... Należy im się po razie w trąbę za te rozwiązania. Miałem tą anomalie z białą mgłą w tym miejscu no więc jak ku*wa znaleźć tam ten pizgowaty schowek?! Nie no ja napisze wspaniałe referencje na temat tego moda i zamieszczę tutaj aby każdy przeczytał i obowiązkowo zapoznał się zanim zacznie szarpać na nim własne nerwy. Myślę że admini się nie pogmniewają a nawet sami zrozumieją te uwagi.