[STALKER Народная солянка] czyli "Narodnaja Soljanka" - BETA

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [STALKER Народная солянка] czyli "Narodnaya Soljanka"

Postprzez djcycu w 16 Lip 2010, 21:53

Idź i daj im te 10 flaszek... Potem pogadaj z kolesiem i zabierz walizę. Później możesz próbować szturmować kompleks :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Postprzez kalash w 16 Lip 2010, 22:34

Możecie mi powiedzieć dlaczego po dodaniu prawię wszystkich rzeczy jakie są w soliance zdechł mi barman?
Czyżby za dużo miał na pleckach i nie wytrzymał parcia? ( i tak nie było wszystkiego jedynie kilka pancerzy, trochę pistoletów, apteczek )
Jak ktoś chce to mogę podesłać te pliki to możecie zobaczyć czy u Was jest tak samo.
Awatar użytkownika
kalash
Stalker

Dołączenie: 09 Lip 2009, 19:59
Ostatnio był: 27 Cze 2025, 09:48
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 4

Postprzez Polako w 16 Lip 2010, 22:54

Czolem,
Mam maly problem a mianowicie dostalem sie na dzicz pomagam Kruglowi dojs do Jantaru i w momencie gdy mijam most z ogniem ten wiesniak, Kruglow wlazi m w podwojna anomalie wir i elektro. Czy jest jak mozliwosc tymczasowego wylaczenia anomalii??
Polako
Kot

Dołączenie: 13 Lip 2010, 05:13
Ostatnio był: 29 Wrz 2011, 11:26
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez stalkero001 w 16 Lip 2010, 23:00

Spróbuj oddalić się na tyle daleko żebyście byli "offline", myśle że do miejsca gdzie pokazuje sie komunikat aby cie przenieść na Jantar jest wystarczający. Przeczekaj i powinien przejść :wink: Choć niczego nie gwaratuje ale warto spróbować tym sposobem :)
Awatar użytkownika
stalkero001
Stalker

Dołączenie: 31 Sty 2010, 17:01
Ostatnio był: 04 Wrz 2011, 17:48
Miejscowość: Kędzierzyn-Koźle . !
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez Polako w 16 Lip 2010, 23:27

stalkero001 napisał(a):Spróbuj oddalić się na tyle daleko żebyście byli "offline", myśle że do miejsca gdzie pokazuje sie komunikat aby cie przenieść na Jantar jest wystarczający. Przeczekaj i powinien przejść :wink: Choć niczego nie gwaratuje ale warto spróbować tym sposobem :)

Niezrozumiales mnie, przeszlem przez most i czekam na Kruglowa on idzie mija mnie jest kilka metrow od przejscia pod mostem zatrzymuje sie i ja dostaje komunikat zeby z nim pogadac i wtedy anomalia go pociaga i ginie. Do przejscia na jantar jeszcze kawalek drogi, potrzebuje jakos usunac anomalie z drogi
Polako
Kot

Postprzez stalkero001 w 16 Lip 2010, 23:29

Jeśli się nie myle to chyba okresowo zmieniają swoje położenie ---> czyt. znikają a gdzieś w okolicy inne sie pojawiają... Tego nie jestem pewien czy tak jest na pewno... :wink: Czyli zawsze można tego trepa później odprowadzić :E
Awatar użytkownika
stalkero001
Stalker

Postprzez Polako w 16 Lip 2010, 23:35

niestety nie jest tak latwo, one sie nigdzie nie ruszaja (anomalie) potrzebny blowout zeby zmienily miejsce jesli on nastapi Kruglow ginie a jak ja pouszcze plansze to trace zadanie, moj najdalszy sejw jest w na dziczy wiec jedyna mozliwoscia jest usuniecie anomali w plikach. Przeszukalem google i niestety nikt przedemna nie usuwal anomalii :(
Polako
Kot

Postprzez stalkero001 w 16 Lip 2010, 23:49

Taka mała rada: rób od teraz osobne save, będziesz w razie czego miał do czego wrócić :wink: A co do usuwania anomalii ja się wogóle nie znam na tym ale myśle że ktoś tutaj powinien :E
Awatar użytkownika
stalkero001
Stalker

Postprzez Polako w 16 Lip 2010, 23:53

dzieki za checi pogmeralem jeszcze w plikach ale nie ma szans, wiec teraz zanim on dojdzie do tej anomalii jak mu kulko sprezentuje, w loot mu przynajmniej wezme bo anomalia rozrywa na strzepy dzieki :wódka:
Polako
Kot

Postprzez stalkero001 w 16 Lip 2010, 23:59

ALE jak mu weźmiesz pendrive z martwego ciała to nie otrzymasz przejścia do Magazynów z Baru jak go oddasz Barmanowi... Wtedy trzeba będzie je u Kabla wykupić... :E
Awatar użytkownika
stalkero001
Stalker

Postprzez MOS w 17 Lip 2010, 00:08

Podobny problem z „quick save” a było robić co 5minut w menu :P
Idę do wojskowych oddać flachy i nowe zadanie leć do agropromu(nooooooo dobra jak muszę ale wcale mi się nie chce). I przy okazji poleciałem do sida(spec zadanie z walizką), posterunek wyczyszczony(pare save/load się zrobiło) wracam do wioski - rozwalam resztki wojska.
Przy okazji po rozmowie z przewodnikiem(wcześniej/chce broń) akurat w wiosce jest gość z taką giwerą to niechcący zagaduje = nowe zadanie, on sobie poleciał na wysypisko przy okazji wybijając całe wojsko pod mostem.
A trza było mu heda sprzedać i się nie wdawać w rozmowy.

Czyli albo znów kawał drogi/walki od nowa trza robić albo olać maszynkę do artefaktów bo trup mi jej i tak nie da.
Nie wiem kto te zadania robił, jak by ten kmiot przez tunel nie mógł iść tylko pod mostem.

Krew mnie zalała i poszła won z dysku ta kupa bo gorąc i dodatkowo stresował się tym shitem nie będę.
Pewnie są dalej podobne kurioza, jedno zadanie blokuje inne itp kwiatki.
Awatar użytkownika
MOS
Stalker

Dołączenie: 15 Paź 2009, 10:54
Ostatnio był: 15 Mar 2020, 20:45
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 4

Postprzez Podznaczony w 17 Lip 2010, 00:19

5 Part NS z strony rosyjskiej i w 3 mirrorach nic linki padły i koniec z marzeniem o grze w Solijanke :s a dziś o 17 wyjeżdżam więc nie pogram już sobie :(
Podznaczony
Stalker

Dołączenie: 24 Lut 2010, 18:05
Ostatnio był: 10 Sty 2025, 05:00
Kozaki: 2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości