Dziwne (bugi) przypadki w S.T.A.L.K.E.R.'ze

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Re: Dziwne (bugi) przypadki w S.T.A.L.K.E.R.'ze

Postprzez djcycu w 25 Cze 2010, 21:15

Ekran ładowania wysypiska przedstawia nam stare wysypisko znane z alphy 1935 :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Postprzez olek1993 w 22 Lip 2010, 00:39

to co ja wykonałem też możecie sprawdzić potrzeba czyste niebo i patch najnowszy 1.5.10 jesteście w agropromie baza powinności i macie tam tą strzelnice podchodzę daje F na drzwi a one mi sie uchylają i zamykają z powrotem po 5 razie stojąc nosem w drzwiach daje F i wchodzę postrzelałem wychodzę i stwierdziłem że rzucę sobie moim TRS w zawiasy i teraz mogą sie stać 2 rzeczy jedna to drzwi sie przesuną w bok do połowy jakby były przesuwane i nie wejde albo stanie sie to samo lecz ginę przy okazji 2 razy testowałem do zginięcia trzeba chyba odpowiednio rzucić tak w połowie drzwi ale dead gwarantowany jak sie wam uda ale fajny bug swoją drogą
olek1993
Kot

Dołączenie: 07 Cze 2010, 15:56
Ostatnio był: 22 Lip 2010, 01:13
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Pilot w 30 Lip 2010, 18:09

Mój bug

Siedzę przy drzwiach i czekam aż zombi pójdzie żeby ich od tyłu z kałacha po zabiciu przed ostatniego ostatni wbił się drzwi i strzelał bez przeładowywania potem go zabiłem i musiałem zrobić matrixa czyli wyskoczyć przez okno z 3 piętra na szczęście przeżyłem
Awatar użytkownika
Pilot
Łowca

Dołączenie: 26 Lip 2010, 14:34
Ostatnio był: 08 Lip 2025, 21:16
Miejscowość: Red Forest
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 43

Postprzez Axideus w 30 Lip 2010, 19:23

Rany w czyste niebo grałem z 1.5 roku temu czy jakoś tak ale jednego buga nie zapomnę.Było to w opuszczonym składzie po kropnięciu wojskowych.Jeden z samotników postanowił sobie stanąć na 2 piętrze.Nie mam co robić bo akurat miałem chwilkę przerwy to zrelaksuje się strzelając temu kolesiowi Heda.No to wyciągam obokana i strzelam mu między oczy.Ten pada na ziemie i... Jego AK47 wbija się... w jego gardło!Nie mogłem wyrobić ze śmiechu jak to oglądałem.Ten samotnik rzucający się po podłodze jak szalony z ruszającym się w gardle kałachem :E .
Image
Awatar użytkownika
Axideus
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lip 2010, 00:27
Ostatnio był: 21 Lis 2015, 17:08
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 46

Postprzez Pilot w 06 Sie 2010, 16:47

mi się zdążyło przed chwilą gdy pijawka zadała cios innemu stalkerowi ten wzbił się w powietrze i idąc do przodu poruszał się w lewo szedłem za nim aż do granicy zony a on przeszedł przez nią i nadal szedł aż znikną z mojego pola widzenia. i to żartobliwie jest ucieczka z zony
Awatar użytkownika
Pilot
Łowca

Dołączenie: 26 Lip 2010, 14:34
Ostatnio był: 08 Lip 2025, 21:16
Miejscowość: Red Forest
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 43

Postprzez rafallpfan w 06 Sie 2010, 18:01

Głowy sobie nie dam obciąć, ale jak w CS mamy pierwszą misję z obroną tej wieży strażniczej, i jak szybko podbiegniemy do handlarza zanim on skończy gadać i będziemy naciskać "F" to dostaniemy 2x ekwipunku.
W władcy zony chyba, zrespiłem tą anomalię co tak do góry wszystko wyrzuca a w nią jakiś samochód to ten wylatywał na orbitę xD
Początek CS jak jest te intro co Szrama leży na łóżku to u mnie on stał ze swoim ak...
Ten sam początek jakiegoś laga miałem, że jak tylko przełączyło mnie na widok FPS to Szrama już stał i mogłem chodzić.
Parę pijawek przybiło mnie do ogrodzenia i w końcu któraś mnie uderzyła i wypadałem po za ogrodzenie i sobie tam chodziłem.
Przez dobre 3-4 dni miałem taki efekt jakbym wypił 10000 kozaków, nie mogłem za bardzo strzelać. Musiałem rozpocząć nową grę :facepalm:
Na wysypisku jak zamkną się wrota do hangaru i jak bandyci stoją dosyć blisko to strzelają do nas z pistoletów przez ścianę a ja ich z oc-14 nie mogłem.
Image
Obrany cel - narodowe dążenia
By ziścił się sen tego pokolenia
Obrany cel - Wielka Polska na wieki
Pod znakiem falangi po wolność idziemy!
----------------
Początek nowej ery, matoły i komputery-Miodowe Lata, Karol Krawczyk

rafallpfan
Wygnany z Zony

Dołączenie: 19 Gru 2009, 14:55
Ostatnio był: 12 Lut 2012, 15:22
Miejscowość: Mrągowo
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 3

Postprzez M3Fis70 w 07 Sie 2010, 23:36

W SoC-u W barze zacząłem strzelać do powinności i pozabijałem ich, chcę się zmyć na wysypisko a tam przy bramie gdzie była masakra psów znikają podchodząc do bramy (powinnościowcy), a na wysypisku banditi zniknęli na moich oczach (no dobra patrzyłem przez lornetkę) po prostu znikali.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez Snorky_89 w 09 Sie 2010, 20:16

W prawdzie to nie mój Bug ale jak już o nich dyskutujemy to
warto spojrzeć na to.

Jeśli ktoś już umieścił w tym temacie taki film to sorry.
Image

Dylemat stalkera - Iść do zony czy do żony ?
Awatar użytkownika
Snorky_89
Kot

Dołączenie: 25 Mar 2010, 19:57
Ostatnio był: 14 Sie 2010, 00:14
Miejscowość: Okolice Prypeci
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special

Postprzez Śliski w 25 Sie 2010, 12:22

Miałem wiele bugów np. znikające ciała, drgawki, wbicia w ściany, podłogi, schody a także "przyjacielskie" mutanty i ospałych wrogów ( nie chodzi o monolit ) np. bandyci stali sobie a ja do nich podchodziłem i nic. Wczoraj miałem bardzo śmiesznego i wk&^%%*&%#$*& buga w bazie bandytów w cs dostałem questa żeby odbić tą bazę. Pozabijałem wszystkich ( tak myślałem ) i nagle słyszę głos bandyty "Przyszedł, zobaczył dostał wpie*dol" po czym automatycznie npc schował broń a zadanie się nie zaliczyło tylko wciąż było zacząłem się rozglądać i nagle wyskoczył bandyta wywabiłem go na dwór i zabiłem ale zadanie wciąż nie zaliczone. Powtórnie Wlazłem do bazy i zobaczyłem bandytę przy biórku gadającego o papierach kiedy mnie zobaczył nie wstał z krzesła tylko zaczął strzelać sobie pod nogi i się kręcić. :D :D
Awatar użytkownika
Śliski
Stalker

Dołączenie: 20 Maj 2010, 13:55
Ostatnio był: 21 Kwi 2016, 20:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 14

Postprzez Dirklan w 27 Sie 2010, 15:35

Nie pamiętam wszystkich, ale jeden utkwił mi w pamięci. Kupiłem sobie nową snajperkę i chciałem ją wypróbować, wiec przymierzyłem w głowę bandyty i strzeliłem. A on nieżywy dalej stał bez ruchu, gdy podszedłem na PDA był oznaczony jako martwy.
Image
Awatar użytkownika
Dirklan
Kot

Dołączenie: 05 Kwi 2010, 13:51
Ostatnio był: 10 Sie 2014, 10:03
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez wojteks122 w 16 Paź 2010, 19:22

Ja miałem taki przypadek: byłem na dachu bunkra naukowców, rozglądam sie czy nie ma jakichś zombiaków nagle patrze a tu pies sie zaciął w powierzu, żył ale jak go zabiłem to gdzieś nim strzeliło na drugi koniec janowa :D :D :D
Awatar użytkownika
wojteks122
Kot

Dołączenie: 14 Paź 2010, 09:36
Ostatnio był: 12 Lut 2013, 23:22
Miejscowość: Jasienica
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: TRs 301

Postprzez Tom476 w 22 Paź 2010, 22:40

moja (bugowata) przygoda zaczyna sie w Stalker Soc gdy mamy wyłączyć mózgozwęglacz.to ja zamiast go wyłączyc od razu Poszedłem do prypeci.A wtedy tam wyskoczyło na dole ekranu że poziom emisij psionicznej jest wysoki .przebiegłem ,przebiłem sie do prypeci .(po ładowaniu ) A nagle Sidorovich czy ktoś (nie pamiętam kto ,bo to było dawno) mówi:
Naznaczony dobra robota udało ci sie wyłączyć mózgozwęglacz .Tak ominąłem misje z wyłączaniem mózgozwęglacza :D
Awatar użytkownika
Tom476
Kot

Dołączenie: 09 Paź 2010, 14:22
Ostatnio był: 08 Sie 2016, 23:33
Ulubiona broń: GP 37

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości