Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Komp jeśli dobrze pamiętam słaby chyba nie jest: core 2 duo 2.66 GHz, GeForce 9600 GT 512 mb i 3gb ramu. Spróbuję usunąć i jeszcze raz wypakować moda, może pomoże. Tylko czy nic mi się nie spieprzy. Co do tego OL to mam sprawdzić w logu czy na forum poszukać czegoś?
Poszukaj czy jest fix do OL na out of memory bug-a - bo to jest ten problem - o ile wiem, do Solyanki twórcy zrobili takie coś, ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa.
A kompa masz trochę lepszego od mojego poprzedniego.
"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer "Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"
Tak można. Wybierz zakończenie w którym niszczysz laboratorium. Wówczas wylądujesz przy wyjściu z elektrowni i będziesz się tylko musiał cofnąć do wejścia przez całą elektrownię i gotowe.
"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer "Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"
No to świetnie Wracając do "cięższej" broni to działają tylko kupione u Barmana za 200k ( nie mogłem tylko namierzyć u niego miniguna ). Kupione u innych handlarzy nie będą działać.
--------------------------------------------
Wywaliło mnie przy torach i za cholerę nie wiem co robić. Gdzie teraz?
Jakbyś nie wiedział, to 1.0006 to tylko Multi Player... Więc nie wprowadzaj nikogo w błąd.
Striełok215 napisał(a):A na 1.006 pójdzie?
Skoro na 0005 chodzi, to i tym bardziej na 0006 będzie.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack