[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez Pathetic_Ripper w 29 Wrz 2010, 18:59

STALKER napisał(a):Pora na ATP; nadchodzę, Voroninie! :P

...a w tym czasie, w Dolinie Mroku, Woronin ze swymi ludźmi nadaremnie wyglądał @STALKERA... Czyżby biedak zabłądził..? :E

EDIT: I nie jestem pewien czy nie zrobiłem Cię w lolo z tym Woroninem, jeśli tak - przepraszam :wink: Z całą pewnością powinieneś spenetrować tunel z Elektrami w Dziczy, właśnie stamtąd wróciłem dźwigając wielki, dwuręczny... :wink:

blazejro napisał(a):Pathetic a jak mi wyskakuje błąd z informacją "brak dalszych plików" to co mam zrobić?

Hmm... Może spróbuj pobrać jeszcze raz? Szczerze powiedziawszy - nie mam pojęcia co może być przyczyną... Może z innej beczki - czym i jak rozpakowywałeś pliki?
Ostatnio edytowany przez Pathetic_Ripper 29 Wrz 2010, 19:23, edytowano w sumie 5 razy
Awatar użytkownika
Pathetic_Ripper
Łowca

Dołączenie: 12 Lip 2010, 17:51
Ostatnio był: 13 Lis 2010, 09:42
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Big Ben
Kozaki: 64

Reklamy Google

Postprzez Skreedi w 29 Wrz 2010, 19:02

Jestem po przeczytaniu całego tematu, wiele rzeczy zrozumiałem oraz wiele się dowiedziałem co na pewno zapobiegnie pytaniu się o to samo. Mod jest bardzo dobry, fajna fabuła i co ważne, dla mnie, trudny, czyli nie, że lecę na oślep i wszyscy padają jak muchy, do każdej potyczki trzeba podejść taktycznie. Na początku miałem kilka problemów jednak miałem wersję 1.0005, po reinstalacji i spatchowaniu do 1.0004 gra chula bez żadnych błędów. Oczywiścię muszę też coś powiedzieć o spopszczczeniu, jest ono po prostu mistrzowskie, aż chce się czytać dialogi, szkoda tylko, że są takie krótkie ;) Moda oczywiście wszystkim nie zdecydowanym serdecznie polecam!
FOLLOW ME ON Twitter

Czekam na Lost Alpha... ale chyba się nie doczekam... :d
"They'll know, Helghan belongs to the Helghast..."
Skreedi
Stalker

Dołączenie: 03 Paź 2009, 21:48
Ostatnio był: 18 Cze 2016, 11:42
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -3

Postprzez Grassman0 w 29 Wrz 2010, 19:09

Mam pytanie odnośnie misji, w której mamy przynieść mapy dla Ducha z bunkru dowodzenia. Czy na terenie sarkofagu( i ogólnie całej elektrowni) mogę wybić wszystkich "monoliciarzy"? Chodzi mi głównie o to, czy niema tam jakiejś postaci "questowej", której zabicie mogłoby mi w przyszłości uniemożliwić wykonanie jakiegoś zadania?
Grassman0
Kot

Dołączenie: 18 Kwi 2009, 15:44
Ostatnio był: 18 Lip 2012, 21:29
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Postprzez Pathetic_Ripper w 29 Wrz 2010, 19:11

@Grassman0 ważne żebyś w przypływie morderczego szału nie ustrzelił Salomona, reszta Twoich byłych "Braci" śmiało może iść pod nóż :wink:
Awatar użytkownika
Pathetic_Ripper
Łowca

Postprzez Grassman0 w 29 Wrz 2010, 19:20

Dzięki Pathetic_Ripper za szybką odpowiedź. A odnośnie Salomona - mam nadzieje, że ten trick z ocaleniem ekwipunku działa. Bo szkoda by było go stracić ,szczególnie że co dopiero odpicowałem egzo i w cholerę na to kaski poszło( o artach nie wspominam) :E .
Grassman0
Kot

Dołączenie: 18 Kwi 2009, 15:44
Ostatnio był: 18 Lip 2012, 21:29
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Postprzez Pathetic_Ripper w 29 Wrz 2010, 19:21

Działa, działa, przetestowane wielokrotnie :wink:
Awatar użytkownika
Pathetic_Ripper
Łowca

Postprzez djcycu w 29 Wrz 2010, 19:22

Działa na 100% :) Próbowałem tego tak że się nie rozczarujesz.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez blazejro w 29 Wrz 2010, 19:23

rozpakowałem winrarem, tak jak się powinno rozpakowywać każdy plik. no cóż, spróbuje przeinstalować, może to pomoże.
to jest hołd dla Tych co noszą blizny, dla Tych co przelali krew w imię Ojczyzny
Awatar użytkownika
blazejro
Stalker

Dołączenie: 10 Maj 2010, 15:05
Ostatnio był: 10 Lut 2021, 00:04
Miejscowość: Ursynów
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 7

Postprzez STALKER w 29 Wrz 2010, 19:32

Pathetic_Ripper napisał(a):...a w tym czasie, w Dolinie Mroku, Woronin ze swymi ludźmi nadaremnie wyglądał @STALKERA... Czyżby biedak zabłądził..? :E
A zabłądził? Po oddaniu papierów Duchowi, Kieł pokazał mi przejście do ATP - tam uratowałem... zapomniałem kogo, a on otworzył mi drogę do Magazynów. Teraz robię rozróbę z żołnierzami. Jak obejdę mapę, to zamierzam dalej ciągnąć główny wątek.
STALKER
Stalker

Dołączenie: 29 Sty 2009, 23:03
Ostatnio był: 18 Maj 2014, 12:23
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: 10

Postprzez utak3r w 29 Wrz 2010, 19:55

blazejro napisał(a):rozpakowałem winrarem, tak jak się powinno rozpakowywać każdy plik

Nie. Masz rozpakować TYLKO PIERWSZY plik, winrar powinien resztę sam "załapać". To nie jest kilka archiwów, tylko jedno - dzielone.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 23:16
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez djcycu w 29 Wrz 2010, 20:00

Możesz też w razie czego zaznaczyć wszystkie i na PIERWSZYM parcie dać unrar/wypakuj.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez blazejro w 29 Wrz 2010, 20:17

rozpakowałem PIERWSZY plik. zrobiłem tak jak pathetic mówił i teraz mam bug-a o następującej treści
Kod: Zaznacz wszystko

FATAL ERROR

[error]Expression    : hFile>0
[error]Function      : FileDownload
[error]File          : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\FS.cpp
[error]Line          : 106
[error]Description   : f:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\

to jest hołd dla Tych co noszą blizny, dla Tych co przelali krew w imię Ojczyzny
Awatar użytkownika
blazejro
Stalker

Dołączenie: 10 Maj 2010, 15:05
Ostatnio był: 10 Lut 2021, 00:04
Miejscowość: Ursynów
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 7

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości