Nie powiem ci bo nie wiem

Pierwszy to błąd krytyczny pod względem błędu ze spawnem albo skryptami. Miałem to wielokrotnie w OGSM i następowało to nieoczekiwanie wchodząc na lokacje lub podczas biegania po niej. W NS też tak było ale w trakcie gry. Po wczytaniu save było ok. Proponuję wszystkim wam Zrobić sobie save ustawione numerycznie czyli 1,2,3,4... Aż do dziesięciu i zapisywać z menu gry na każdy kolejno w kółko (q-save też możecie używać ale za skutki jakie wynikną nie odpowiadam). Dzięki temu unikniemy potrzeby przechodzenia od nowa lub rozpoczynania levelu od autosave tym bardziej że autosave robi się co 30 min i np na ATP kiedyś wynikały z tego błędy. Nie wiem jak w dopie. Wywaliłem moda w cholerę jasną (scaliłem całość i musiałem instalować od nowa) i muszę ściągać od nowa wszystko. Tak że nic z tych rzezy nie sprawdzę. Liczcie się wszyscy z tym że ten mod nawet na BETĘ nie zasłużył i że ma bug za bugiem niczym alpha. A ciągle dokładane rzeczy uprzyjemniają bugom pracę... Tak że czytać logi i interpretować je a podawać tylko te które się nie pojawiały albo nie są zrozumiałe. Być może moderzy się podejmą ich głębszej interpretacji. Nie liczcie na to że tego moda ktoś naprawi bo jak widać jest on na swój sposób grywalny a Arhara i reszta stwierdzają jak widać że nie trzeba nic poprawiać bo 10 min wczytywania i wyloty od czasu do czasu nie przeszkadzają w rozgrywce

Dla mnie mod musi być dopracowany bo składa się tak samo jak sama gra a więc stabilność podstawowego SoC a stabilność NS to pomyłka... Nie ma porównania. I nie tłumaczyć mi tu że moderzy się wysilili i stworzyli jakoś na skryptach nowe rzeczy. Jak widać silnik gry to oferuje a zatem można zrobić to stabilnie na poziomie 100% tylko trzeba mieć to czego wschód i Polska nie ma... Trzeba mieć umiar...
------------------------------------------------------------------------------------
remek: Szukaj w okolicach budynku z anomaliami i radioaktywnością. Dokładnie po prawej stronie obok drabiny. Idź w tamtym kierunku a ci zacznie się urządzonko drzeć że znalazło plastikowy przedmiot