Pathetic_Ripper napisał(a):@cerb a nie zmieniałeś shaderów ze zwykłych na u3shaders? Pobierz je jeszcze raz (linki masz w pierwszym poście), wyedytuj plik user.ltx wprowadzając wartości zalecane i zobaczymy czy pomoże. Jeszcze jedno - skoro masz AS-Vala to prawdopodobnie nie masz Patcha_PL_06.10 - zdecydowanie sugeruję pobranie i update
djcycu napisał(a):
Wał ma bardzo ciężką amunicję. Wikipedia nawet o tym pisze że zasięg skuteczny to około 400m z powodu potężnej masyTe bronie to żadne snajperki... To typowe penetratory na mocne kamizelki.

cerb napisał(a):Nie ,niczego nie zmieniałem. Gram w wersje rozszerzoną i niczego w niej nie edytowałem.

Darkstyx napisał(a):mam dziwny problem, nie mogę użyć granatów!! czy ktoś już spotkał się taką sytuacją??
W takim razie zrób jak radziłem wcześniej - pobierz z pierwszego posta aktualizację shaderów (u3shaders 2.1), w pliku user.ltx zmień wartości na zalecane przez utak3ra i zobacz czy będzie poprawa. Patch PL (możesz pobrać z mojego podpisu) też proponuję wrzucić. Jeśli sytuacja nie poprawi się po aktualizacji shaderów - pisz do utak3r'a, na pewno będzie wiedział co z tym zrobić.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości