STALKER napisał(a):Czy w laboratoriach te plecaki lewitują celowo? Zauważyłem jeden dopiero jak w niego puknąłem głową.
stalker51 napisał(a):Ripper wiszę ci kozaka teraz wszystko działa

STALKER napisał(a):Zauważyłem pewien problem. W Barze od strony Dziczy już od pewnego czasu nie ma żadnego "odźwiernego"
STALKER napisał(a):Czy można jakoś uzyskać przepisy transmutacji, których się nie zdobyło zgodnie z rozwojem fabuły? Np. „Stalowy Kulebiak”, który ponoć można było zdobyć od jakiegoś "niewiernego" przy Salomonie.

STALKER napisał(a):Zauważyłem pewien problem. W Barze od strony Dziczy już od pewnego czasu nie ma żadnego "odźwiernego", więc nie mam jak dostać się na wewnętrzny teren "legalnie". Mi to nie przeszkadza, ale problem jest.

Zawsze możesz ich ominąć i/albo wybić. A jeśli wolisz obejść ich pokojowo, to:cerb napisał(a):zrobiłem wszystkie misje dla Kniazia ,więc danina powinna już być zniesiona. Jednak ,o ile prze wejściu od strony wysypiska puszczają mnie wolno ,to ekipa od strony Dziczy ciągle żąda haraczu.
Mi wystarczyły dwa trafienia z RG-6 i spadł. Być może zabiłem pilotacerb napisał(a):Jest w ogóle możliwość zestrzelenia helikoptera? Do ratowania Waleta zaopatrzyłem się w Buldoga. Mało tego ,że bardzo ciężko było trafić ,to po 6 celnych granatach nawet nie drgnął.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości