Tak to jest, gdy sie czlowiek spieszy. Do zapowiedzi dolaczony jest jeszcze video wywiad ze scenkami z gry. Jak zwykle jest haczyk: tylko dla subscriber'ów, ale mozna sobie zobaczyc, w mikroskopijnym okienku, ale i tak warto. Idzie kliknac na Videos.
Trailer jest zarabisty, wersja 122mb jest warta zachodu . W koncu zobaczylem Snorka w akcji (prezentowal sie IMO raczej malo groznie) za to ruchy ma iscie kocie . Rewelacyjnie wygladaja równiez wnetrza obiektów, klimatyczne i w pelnej krasie dx9 po prostu miodzio .
Ciekawie wygladaja równiez mixy przerywników filmowych, które bedziemy ogladac podczas rozgrywki.
imho najlepsza rzecz jaka wdzialem w przeciagu dobrego roku. dlaczego? Bo pokazuje rzeczywista rozgrywke oraz rzeczy, które dotad moglismy tylko zobaczyc na pismie. Snork porusza sie niesamowicie co do zagrozenia z jego strony to bylo to za malo czasu by to stwierdzic. Genialnie wygladaja misje, w których wspólpracujemy ( i tutaj równiez nowosc jakiej nie widzielismy dotad) z naukowcami. Do tego dochodza kapitalne levele. Graficznie na zewnatrz wyglada to naprawde dobrze, a we wnetrzach? Dla mnie miód malina Co prawda mam filmik w mq a nie hd wiec nie widze np jakosci textur dokladnie to co juz widac kopie tylek. Chyba z 3 razy przesuwalem moment jak w podziemiach widzielismy handlarza i obok przechodzacego jakiegos stalkera graficznie w tym momencie byla klasa swiatowa
Jedyne co mnie zastanawia to jakies dziwne A.I.- koles laduje do stalkera a ten nic :/ moze tak mialo byc ?
LPKorn3324 napisał(a):(...) Jedyne co mnie zastanawia to jakies dziwne A.I.- koles laduje do stalkera a ten nic :/ moze tak mialo byc ? (...)
A to nie byl przypadkiem stalker-zombie?
Co do filmiku, ciekawe jest, ze w pewnym momencie naukowiec, z którym wspólpracujemy mówi: "The Blowout is starting!" Dobrze, ze lornetka wylapuje przeciwników, podobalo mi sie to w FC, wiec imo to dobry pomysl. Ogólnie rzecz biorac jest coraz lepiej.
Screeny sa bardzo dobre. Zwróccie na jakosc tekstur w screenie gdzie jest HANDLARZ!!! Szczeka opada. Teraz sie sciaga trailerek
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack