Wracajac do tematu Alphy to moim zdaniem to jest jakies gówno!
Pan Panish dal mi ja na plytce a ona nie dziala..
innym razem sciagam ja skadstam i tez nie dziala a na dodatek mi jakiegos wirusa wladowalo!!
Wiem, ze to nie wina alphy, ze nie dziala ale uwzgledniajac teorie przemijalnosci zywot i problemów doczesnej egzystencji jest mi naprawde przykro, ze nie dziala!!
P.S. o nie mialo wygladac jak bym sie wyzalal....
Myslisz, ze jestes taki madry?? Jesli tak to trzasnij drzwiami obrotowymi!!
Ktos tam wczesniej powiedzial przy okazji gadki o alphie ze kupuje Stalkera oryginalnego. Ja robie inaczej - jak wydadza go do gwiazdki tego roku to kupuje oryginal, a jak nie - ich strara Oczywiscie - zeby ktos sobie nie myslal - tylko zartuje
Zapewne piraty wyjda szybciej od oryginalów (polonizacja itp.). A poza tym kto zazwyczaj sprzedaje piraty? Nasi koledzy zza wschodniej granicy! Zapewne panowie z GSC w imie solidarnosci narodowej szybciej "udostepnia" im owa gierke, co graczy moze lekko kusic do zlego.
A ja nie kryje tego, ze najpierw zabieram sie za pirata (single!), a potem gdy tylko bedzie forsa (bo obecnie musze do zimy - Oblvion ;) - uzbierac na nowy sprzet) - oryginal (multi!).
Stalker beta jest dostepny w emule zajmuje 1,35 gb kolejki sa wielkie spieszcie sie bo warto:D
Twój avatar byl zbyt duzy, wiec zostal usuniety. Twój nowy avatar nie powinien przekraczac rozdzielczosci 128x128. - DEskATH
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack