Polecam Starachowice i okolice: fabryki, kopalnie, swiezo zbudowana tama... wszystko oscyluje w klimatach STALKERa, FALLOUTa, a nawet serii Thief... do tego fani MAFII tez cos dla siebie znajda Obiekty mozna zwiedzac - czesc jest po prostu muzeum, czesc wciaz dzialajaca, ale wycieczki sa oprowadzane, a czesc jest po prostu kiepsko lub nie- pilnowana Jak sie wybiore znów, to porobie troche zdjec
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Z poczatkiem listopada otwarto droge laczaca ul. Solidarnosci z droga wyjazdowa ze Stalowej w kierunku Bojanowa. Czyli zostala przeprowadzona przez tereny Huty Stalowa Wola. Wokól znajduja sie ciekawe, opuszczone(?) hale, i zimowa atrakcja, czyli "Góra czolgowa"...
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Mi bardzo klimaty Czarnobyla przypominaja okolice Zerania w Warszawie. Elektrocieplownia zamiast sarkofagu, poza tym duza liczba starych fabryk, kanal zeranski, pelno torowisk i zieleni. Serio serio ;D
U mnie na Górnym Slasku pelno jest ciekawych miejsc, mieszkam na przedmiesciach Tychów, 3 kilometry ode mnie jest opuszczona jednoska wojskowa kolo Ledzin, byla tam kiedys insalacja przeciwlotnicza chroniaca fabryke Fiata przed powietrznymi intruzami z zachodu... a kilometr ode mnie jest stary PGR tam tez cos sie znajdzie postaram sie na przyszly miesiac popstrykac jakies fotki...i zamiescic tutaj
U mnie w warszawie najbardziej klimatycznym i opuszczonym miejscem sa zaklady mechaniczne "URSUS" jest tam duzo opuszczonych hal i budynków przemyslowych
TOMU napisał(a):U mnie w warszawie najbardziej klimatycznym i opuszczonym miejscem sa zaklady mechaniczne "URSUS" jest tam duzo opuszczonych hal i budynków przemyslowych