Kmiotu napisał(a):Mam pytanie, jestem obecnie w magazynach wojskowych, i chciałbym wrócić do prypeci, czy jest to możliwe na tym etapie gry ??. I kolejne pytanie gdzie można dostać snajperski VLA, do standardowego nie da się doczepić optyki, a mam jakiś błąd z teksturami tej broni i nie mogę z niej normalnie korzystać gdyż podczas przybliżenia nie widzę muszki... [ zasłania ją jakaś szczątkowa optyka ... nie chce mi się screena wstawiać ], albo inaczej, jak naprawić ten błąd domyślam się że należało by nadpisać tekstury broni, jeśli ktoś będzie tak miły, czy mógłby mi je wysłać , :]

Pathetic_Ripper napisał(a):Kingpinwolf napisał(a):A kij, bo sprawdzisz... TAB i wszystko jasne.
@Kingpinwolfleci za info
OD SoC-a nie używałem tab - generalnie zawsze mam świadomość jakiego zadania się podjąłem
<texture id="ui_amk_yellow" x="389" y="58" width="13" height="177" />

Cromm Cruac napisał(a):No i utknąłem. Kieł ma mi pokazać drogę z Prypeci dokądśtam. Ruszamy. Wybijam po kolei wszystko co się rusza a Kieł w pewnym momencie zatrzymuje się i nie chce iść dalej. Po prostu sobie stoi. Co gorsza sejwy zrobione po rozmowie z nim powodują wyloty na pulpit przy wczytywaniu.
EDIT: log ma rozmiar 0 po wylocie.

Cromm Cruac napisał(a):No i utknąłem. Kieł ma mi pokazać drogę z Prypeci dokądśtam. Ruszamy. Wybijam po kolei wszystko co się rusza a Kieł w pewnym momencie zatrzymuje się i nie chce iść dalej. Po prostu sobie stoi. Co gorsza sejwy zrobione po rozmowie z nim powodują wyloty na pulpit przy wczytywaniu.
EDIT: log ma rozmiar 0 po wylocie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości