k4r00 napisał(a):Owszem są nowe kombinezony.

Magnus14 napisał(a):trurl3 napisał(a):Magnus14 napisał(a):Ja mam takie pytanie co do fabuły:
Podsumowując: Gdzie jest wódka i doktor?
Doktor jest w 'Wiosce kotów' po drugiej stronie przejścia przez posterunek pod mostem kolejowym, za mostkiem nad przepustem (na dole leży trup specnazowca Andrieja - TRZEBA go obszukać teraz i wziąć z niego notatkę. Potem może zniknąć). Dalej po prawej jest wioska. Pośrodku wioski za ogniskiem po prawej są dwa wejścia do piwniczek. W lewej piwniczce czeka na Ciebie doktor. Dostajesz 'lekarstwo' i masz jazdę do Pieczary. Zanim stamtąd nie wrócisz nikt z Tobą nie będzie chciał rozmawiać, a Sidor zamyka się w swoim bunkrze.
Tylko doktora nie ma w żadnej z piwniczek i w tym mój problem.
Specnazowca nie znalazłem.
Czy cały problem może być spowodowany tym że nie poszedłem prosto do wioski kotów ale przeszedłem na wysypisko pomogłem w obronie przed bandytami i dopiero wróciłem?
Aczkolwiek gdy rozpocznę nową grę i od razu pobiegnę do wioski ( po prostu przebiegając obok wojskowych) jest to samo- doktora nie ma.

malakas napisał(a): Soljanka z Dopełnieniem wbrew opiniom jest modem zupełnie grywalnym i ma o niebo mniej błędów niż poprzednia wersja 19.04....Gracze, którzy ukończyli kwesty w Martwym Mieście weszli na Zaton....

Magnus14 napisał(a):Ja mam problem z innej beczki.
Chcąc posłuchać kawałków z Soljanki pobrałem poprze torrent ( dokładnie te: http://bitshare.com/files/7aepsyu4/poty ... 1.rar.html ) 3 instalatory. Jednak gdy chce je odpalić wywala bład:
O co chodzi? Proszę o pomoc.

Stanley napisał(a):Magnus14 napisał(a):Magnus14 napisał(a):Ja mam problem z innej beczki.
Chcąc posłuchać kawałków z Soljanki pobrałem poprze torrent ( dokładnie te: http://bitshare.com/files/7aepsyu4/poty ... 1.rar.html ) 3 instalatory. Jednak gdy chce je odpalić wywala bład:
O co chodzi? Proszę o pomoc.
Ponawiam swoje pytanie
Też niby ściągnąłęm i nie ma. Wygląda na to, że podlega samodestrukcji po wyjściu ze sciągania. Spróbuję jeszcze raz.

Kmiotu napisał(a):Patrz pod nogi, zaraz jak zaczynasz masz plecak z egzo, minig oraz arty redukujące promieniowanie, dalej szukasz górników.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości