Pijawol napisał(a):PMG - Nibyolbrzyma spotykamy w Zatonie, w podziemnym kompleksie. { tam co badamy działo Gaussa }
Greyeeh napisał(a):Z tego co widzę, to w tym tygodniu mamy tu duży napływ złodziei i plagiatorów.
Piłat czekaj na kozaka
Co z tego, że występowanie jest z innej strony.
Piłat, kogo obchodzi jakieś głupie forum clearsky? Na naszym też coś musi być, nie?
Dobra robota Pijawol
Pijawol napisał(a):@Greyeeh - Zrozum, proszę, że przepisałem tylko rubrykę "występowanie" - I pomyśl logicznie - Chyba, gdybym w 100% napisał to swoimi słowami, to byłoby to właściwie to samo. Przecież chodzi o jedną grę, więc byłoby to samo, bo miejsca występowania się nie zmieniają...
A tak po za tym Greyeeh, to przyjrzyj się DOKŁADNIE mojemu spisowi. A nie sobie ubzdurałeś, że cały ten spis to: Kopiuj/wklej...
Więc, jak już powiedziałem: Powtarzam, jedyne co przepisałem to "występowanie mutantów" - zresztą, zmieniłem bo było niedokładne w kilku przypadkach. Cała reszta jest przygotowana przeze mnie.
Pomocny_stalker napisał(a):Widać ze kolega krótko gra w Stalkera ,z chęcią bym po nim poprawił ,ale niech się chłopak męczy bo mi nikt nie pomagał Sam mam już b,duże doświadczenie ,dużo widziałem i w wielu miejscach byłem,ale zabijanie mutantów i innych stworzeń w zonie nie jest zawsze konieczne,nie raz przebiegną 4-6 m od ciebie ,albo przejdzie się też obok spiących dzików i nic nie zrobią, zabijanie nie jest konieczne no chyba że już ktoś jest uparty najlepszym rozwiązaniem jest zwykły sprint
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości