Witam kilka pytanek mam do kolegów
Pierwsze sie tyczy amuletów znalazłem 5 w Prypeci w schowku Siemienieckiego w wiosce pijawek w laboratorium przy trupie złodzieja i jakoś tak ten 6 z poradnika ze powinien być gdzieś z jakaś misja z Merwinem jeśli dobrze zrozumiałem ale jakoś nie kumam gdzie i jak ma się on pojawić
Drugie to ten gad Merwin przy misji spotkaj się ze sztukmistrzem każe nam zabić doktorka a jego się nie da uciepać bo gad nie śmiertelny i tu mam 2 kolejne pytanka
- jak się wydostać zza muru do Prypeci bo żadnego teleportu z powrotem tam nie znalazłem
- no i jak z tej misji wybrnąć gdzie znajdę doktorka i jak tu rozegrać te misje
I jeszcze inna kwestia która z linijek w configach mutantów odpowiedzialna jest za obrażenia tzn chciał bym te mutki osłabić bo szczerze denerwuje mnie ich niezliczona ilość zamiast grać za każdym razem przed wejściem do laba w dolinie mroku muszę ubić niezliczoną ilość chimer snorków pseudogigantów a przez to mi się ten mod bardziej z Cunterem kojarzy.
Ogólnie za częsty span tych potworów, dobrze to było rozegrane w zewie prypeci tam mutek był silny ale rzadko występował i był związany z jakimś trudnym zadaniem a nie sieką jak w hollywoodzkim filmie akcji z Burcem Willisem.
No i minus to dość liniowa końcówka pod znakiem siekczki ale w moda pyknę jeszcze raz jak go tylko stuningóje pod siebie