przez Kmiotu w 15 Lut 2011, 22:35
No bez jaj ile ty masz lat 10? 12?, ludzie wkładają dużo pracy w spolszczenie do tak obszernego moda a ty wyzywasz ich od noobów? Ogarnij się wyjdź na powietrze może od siedzenie przed monitorem ubyło ci szarych komórek. Ponadto w spolszczeniu przejście otwiera się NORMALNIE, po wykonaniu zadania od Fanata, ehm i nie ma innego spolszczenia. Może skoro twierdzisz, że to od stalkerteam jest do bani to zrób swoje, z chęcią przetestuje. Jeśli nie instalowałeś innych dodatków poza spolszczeniem to jest to wina SAMEGO moda, jeśli zaś instalowałeś jakieś dodatki to pewnie one to schrzaniły, dużo osób mówiło o tym aby grać na CZYSTEJ wersji.
PS. Djcycu, jestem już w 3/4 gry na najnowszym spolszczeniu i nie miałem większych problemów których to nie dałoby się naprawić. Spolszczenie wcale nie chrzani tej gry, a dowiodę tego przechodząc ją do końca [ mam nadzieję :] ]
E: PS. Aha no i nikt wam nie każe grać na spolszczeniu, skoro się nie podoba to grać po rusku albo samemu ruszyć dupe i zrobić doskonałe spolszczenie.