melkor.

Pierwsze 5 minut z nowym spolszzceniem i już pisze skargi (dobrzy są).Otóż striełok odmawia snu w nocy bo mu strasznie, tym samym śpiwór traci sens istnienia, po prostu spaprali

portals napisał(a):Pierwsze 5 minut z nowym spolszzceniem i już pisze skargi (dobrzy są).Otóż striełok odmawia snu w nocy bo mu strasznie, tym samym śpiwór traci sens istnienia, po prostu spaprali
"Dobry" to jesteś Ty bo po prostu nie możesz spać bo jest "czas strachu" i nie jest to zupełnie związane z polonizacją.
Co do błędu przy pierwszym pobraniu został on naprawiono, zamiast narzekać wystarczyło wysłać mi e-maila a sprawa była by natychmiast załatwiona.

Sleszu napisał(a):Ogólnie - pozytywnie.

Sleszu napisał(a):Witajcie bracia i siostry stakerzy...

Zrób jak chcesz ale ja bym ci radził iść i robić wszystko w miarę na miejscuWięc jak robisz z solucji czy czegoś tam to zaplanuj sobie drogę i rób wszytko. Nie spal ani jednego zadania i masz gwarancję na to że nic nie zepsujesz. Nie wiem co dalej się robi po głównym wątku... Tam jak przechodzisz dalej to jest taki beznadziejny moment gdzie skacząc po teleportach w Agropromie gra potem wysypuje ale to jeszcze daleka droga na takie zmartwienia.
Zapomnij o tym... Graj od nowa bo wszystko zyebałeś... W tym modzie niektórzy muszą żyć a ty pozwoliłeś im zginąć. Co do agro promu, byłem już tam, teleporty - technicznie nie miałem problemów, z początku "fajny pomysł", po 2-3 teleporcie się wkurzyłem...
Na forum StalkerTeam mają poradniki przechodzenia solianki. Ilość tekstu powala ale warto przez niego przebrnąć choćby po łebkach, tak żeby mniej więcej wiedzieć na które momenty gry trzeba uważać. Na szczęście nie ma ich tak wiele. Co do Ilości mutków to jak raz porządnie wytłuczesz lokację to później nie spawnuje się ich tak dużo. Czasami przechodzisz całą i nic, pusto albo parę psów biega. MHO mod jest naprawdę fajny, ale zbugowany jak ta lala. Trzeba czasami mieć sporo cierpliwości żeby dojść jaki jest powód errora i go naprawić. Na szczęście w internecie jest multum porad i sposobów naprawy. Plusem jest to że oprócz satysfakcji z gry, Solianka uczy podstaw modowania
Faktycznie jest to mod bardziej dla fascynatów niż zwykłego gracza.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości