Kumpel111 napisał(a):Proszę zwiększyć limit do 2 kozaków na godzinę.
Nie.
Kumpel111 napisał(a):Czy można to znieść
To jest zabezpieczenie przed botami.
- - -
Zmieniłem regulamin podfor dla modyfikacji gotowych. Teraz dajemy całe logi, a nie od linijki FATAL ERROR. Koniecznie logi dajemy w tag [code], by mieć ładnie zwinięty tekst. Za nieprzestrzeganie będziemy ostrzegać.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
I jeszcze jedno. Jest coś takiego, że jak napisze się posta to jest widoczny, że ktoś go napisał. Czy można zrobić podobnie z edycją? Jak temat zostanie zapomniany i napisze się double posta to wpada moderator i... WARN Nie mówię żeby edycja posta była zaliczana jako +1 ale po prostu by zostało to uwidocznione. Za swoje nudzenie przepraszam
O modzie, który po edycji "podbija" posta, jeszcze nie słyszałem... a szkoda, bo rzeczywiście by się przydał. Osobiście polecam sposób Wheeljacka - kopiujesz zawartość posta, kasujesz go, piszesz nowego posta ze skopiowaną zawartością + ta nowa, którą chcesz dodać. Tylko spróbuj powiedzieć, że Ci się nie chce...
P.S. By podbić temat (opcja u dołu strony), post musi mieć co najmniej 3 dni!
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja miałbym prośbę (a raczej pomysł), aby można było robić większe Avatary. Choćby 150x150 pikseli. Miałbym taką prośbę, ponieważ często Avatary po zmniejszeniu się rozmazują, nie wyglądają za ciekawie, nic na nich nie widać. Nie wiem, czy tylko ja mam taki problem (chociaż w tej chwili mi to za bardzo nie przeszkadza), ale sądzę, że nie zrobiłby się syf na stronie.
Już wystarczy, że się tnie przez ten &^*$##% shoutbox, nie wchodzę na forum tylko ze strony głównej sprawdzam ostatnie tematy. Trzeba wydzielic shoutboxa od forum